Haberler

Donald Trump, Kripto Ateşini Körüklüyor: Boğa Sezonunu Başlayabilir mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Eski ABD lideri Donald Trump, 25 Mayıs’ta Truth Social adlı sosyal medya platformunda yaptığı paylaşımda, “Ülkemizin bu alanda lider olması gerekiyor, ikinciliğe tahammül yok” ifadelerini kullandı.

2024’teki ABD seçimlerinde mevcut başkan Joe Biden’a karşı yarışacağını açıklayan Trump, kripto para şirketlerine yönelik olumlu ve esnek bir tutum sergileyeceğini belirtti.

Image 65

Donald Trump Yarışı Önde Götürüyor!

Trump, bu yorumlarını Washington’da yapılacak olan Liberteryen Parti Ulusal Kongresi’ndeki konuşması öncesinde dile getirdi. Kriptoya yönelik olumlu yaklaşımı, sektördeki beklentileri artırdı. New York merkezli kripto tahmin platformu Polymarket’e göre, Trump’ın seçimi kazanma şansı yüzde 56 iken, Joe Biden’ın şansı yüzde 38 olarak tahmin ediliyor.

Bu gelişme, Trump’ın başkanlık kampanyasının kripto para bağışlarını kabul edeceğini açıklamasının hemen ardından geldi. 21 Mayıs’ta Trump 2024 kampanyası, Coinbase Commerce aracılığıyla kripto para ile bağış yapılabilmesi için bir bağış toplama sayfası duyurdu.

Trump, kripto hakkında olumlu açıklamalar yapmanın yanı sıra, kripto meraklılarıyla da bir araya geliyor. Cointelegraph’a göre, Trump’ın “Mugshot” NFT’lerini satın alan kişiler, 8 Mayıs’ta Mar-a-Lago’daki konutunda Trump ile yemek yeme fırsatı buldu. Bu akşam yemeği, Georgia’daki Fulton County Hapishanesi’nde teslim olduğu sırada çekilen vesikalık fotoğrafının yer aldığı dijital sanat eserlerini satın alma anlaşmasının bir parçasıydı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.