Altcoin HaberleriHaberler

Uzmanlardan Shiba Inu (SHIB) Yorumları: SHIB Token Nereye Gidiyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son günlerin en çok konuşulan altcoinlerinden olan SHIB, en büyük kripto para borsalarından Coinbase‘de listelenmesiyle %40 üzerinde değer kazandı. Coinbase ve Shiba Inu topluğu bu durumdan gayet memnun durumda. Uzmanlar ise yükseliş ivmesinin bir süre daha devam etmesini bekliyor.

SHIB Token’de Önemli Fiyat Hareketi

Shiba Inu topluluğu, Coinbase’in adımından oldukça memnun. En popüler ikinci şaka kripto para birimi olan Shiba Inu, son 24 saatte %40’ın üstünde bir kazançla 0.0000095 dolara uzandı. Bununla birlikte listelenme esnasında Coinmarketcap verilerine bakılırsa 3.4 milyar dolarlık piyasa değerine ulaşan SHIB %1148 artışla 2.5 milyar dolarlık günlük işlem hacmine ulaştı. Bu büyük sayıları takiben son 24 saatte Shiba Inu’ya 870 milyon dolar değerinde giriş kaydedildi.

Shib Token'De Önemli Fiyat Hareketi
Shib Token’De Önemli Fiyat Hareketi

Bu ayın başlarında Coinbase Pro’da listelenen Shiba Inu, listeleme başlangıcı haziran ayında planlanırken bazı teknik problemler sebebiyle ertelenmişti. Coinbase, geçtiğimiz gün Shiba Inu’nun listelendiğini duyurdu. Yatırımcılar, ABD’nin en büyük kripto para borsası vasıtasıyla Shiba Inu alım satımı yapabilirken SHIB topluluğu büyük heyecanla gelişimleri yakından takip ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Shiba Inu Detaylı Anlatım!

Uzmanlardan SHIB Token Yorumları

Shiba Inu, uzman görüşlerine bakılırsa yükseliş ivmesini devam ettirebilir. Uzman analistler, Shiba Inu’nun 0.000060 dolar seviyesindeki birikiminin peşinden yukarı yönlü sıçrama yapacağını belirtmişti. SHIB, gün içinde 0.0000095 dolara dokunsa da deneyimli yatırımcılar trendin devamını bekliyor.

Shiba Inu ekosistemindeki gelişmeler ile heyecanın katlanması planlanıyor. Hype tabanlı bu şaka kripto paranın sıcak saatler yaşaması yükselişin hızı tetikleyen en mühim etkendir. Yatırımcılar, kızıla bürünen piyasada yeşil bölgede kalan Shiba Inu’ya akın ederken kazançlarını katlamak adına beklentilere giriyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.