HaberlerBitcoin Haberleri

Donald Trump’tan Bitcoin Mesajı!

Cumhuriyetçi aday Donald Trump, son konuşmasında Bitcoin ile ilgili şaşırtıcı bir ifade kullandı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cumhuriyetçi aday Donald Trump, son konuşmasında Bitcoin ile ilgili şaşırtıcı bir ifade kullandı. Trump, ABD yönetiminin Bitcoin satın alımına yönelik eleştirilerde bulundu.

Son zamanlarda kripto para birimleri sektörüne karşı şaşırtıcı bir ilgi gösteren Trump, Bitcoin’in önemli bir destekçisi olduğu düşünülüyor. Geçtiğimiz günlerde BTC’yi stratejik bir rezerv olarak kullanma niyetini açıklayarak dünya genelinde dikkat çekmişti.

Image 1

ABD başkan adayı Trump, son günlerde Adin Ross ile sohbet etti. Bitcoin hakkında yorum yaparken, onu son derece çağdaş bir para birimi olarak gördü. Trump, kripto endüstrisini yapay zekaya benzetirken, bu alandaki gelişmelerin hızını vurguladı.

Donald Trump’tan Bitcoin Konuşması

ABD yönetimi, son günlerde 2 milyar dolarlık Bitcoin’i bilinmeyen bir kripto cüzdanına aktardı. Bu transferin olası bir satış işlemi olabileceğini iddia eden kripto uzmanları bulunuyor.

Trump, ABD hükümetinin BTC satışına karşı çıkarak, “Bunu inşa etmeye çalışmaları gerekiyor çünkü bu yapmamaları gereken bir şey.” ifadesini kullandı. Başkan adayı, ABD’nin Bitcoin ve diğer kripto paraları sahiplenmemesi durumunda bu görevin Çin’e devredileceğini vurguladı.

Cumhuriyetçilerin önde gelen başkan adayı Trump, kripto dünyasında ABD’nin geride kalmaması gerektiğini vurguladı. Özellikle Bitcoin madenciliği konusundaki açıklamalarıyla dikkat çeken Trump, ABD’nin Bitcoin madenciliğinde süper güç olması gerektiğini belirtti.

Kripto dünyası, ABD seçimlerinde Bitcoin’in büyük bir rol oynayacağına inanıyor. Topluluk, Trump’ın Bitcoin’e verdiği destekle zafer kazanabileceğini iddia ediyor.

ABD Senatörü Cynthia Lummis, son zamanlarda, ABD’nin beş yıllık stratejik planı kapsamında yılda 200.000 BTC satın alabilmesini sağlayacak özgün bir yasa tasarısı kaleme aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.