HaberlerBitcoin Haberleri

TRON Kurucusu Justin Sun, Projeden Neden Ayrılıyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

TRON Kurucusu Justin Sun, Projeden Neden Ayrılıyor Tron kurucusu Justin Sun, daha fazla siyasi rol üstlenmek için gücünün bir kısmını Tron blok zincirine teslim edeceğini belirtti.

Sun, El Salvador’un Bitcoin’i yasal bir ihale haline getirme başarısına tanık olduktan sonra, Latin Amerika ülkelerinde kripto para birimlerinin yasallaştırılmasına odaklanmak için bir girişim başlatacağını açıkladı.

Tron’un kurucusu Justin Sun siyasete atılıyor

Justin Sun’ın bu açıklamaları, Grenada hükümetinin Dünya Ticaret Örgütü’nün (WTO) büyükelçisi olacağı anlamına geliyor. Tron kurucusu, gücün en azından bir kısmını altcoin projesine dağıtacağını ve Grenada gibi ülkelerde blockchain teknolojisini ve şifreleme teknolojisini teşvik etmek için çalışacağını belirtti. Sun, Salı günü verdiği bir röportajda şunları söyledi: Gelecekteki kariyerim Blockchain teknolojisinin ulus-devlet düzeyinde meşrulaştırılmasına odaklanacak.

https://twitter.com/AndreCronjeTech/status/1471809275500675072

Justin Sun, Grenada’nın Blockchain ile ilgili işletmeler için çeşitli avantajları olduğunu söylüyor. Ada ülkesi İngilizce’yi resmi dillerinden biri olarak tanıyor ve coğrafi olarak ABD’ye yakın. Ayrıca, Sun’a göre gelecekteki Blockchain geliştiricilerinin yuvası olacak, bölgedeki en iyi üniversitelerden birini içeren güçlü bir eğitim sistemine sahip.

Justin Sun piyasayı iyimser tutuyor

Sun’ın kararı, tüm kripto piyasası zayıflık belirtileri gösterdiğinde ve Bitcoin (BTC) Kasım ayının ATH seviyesinden yaklaşık %25 düştüğünde de verildi. Ancak kısa vadeli belirsizliğe rağmen Sun iyimserliğini koruyor ve fiyatlar açısından yükselmeye devam ediyor. Hatta ABD pazarı hakkında ikna edici bir açıklama yaptı:

ABD piyasasına tam olarak güvenemeyiz. Dünyada yaklaşık 8 milyar insan var ve ABD’de sadece 300 milyon insan var. ABD piyasası, dünyanın geri kalanında 7 milyardan fazla insan kalırken (kriptoya) karar vermemeli.

TRON (TRX) fiyatı nasıl tepki veriyor?
Piyasa değerine göre en büyük 24. altcoin projesi olan TRON (TRX) gün içinde %6,64 düştü.Bu süreçte piyasaya ayak uydurdu ve Justin Sun’ın projeden çekildiğini açıklamasına denk geldi. TRON’un mevcut işlem fiyatı 0.08098 USD’dir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.