Borsa HaberleriHaberler

Kripto Sektörünün Önde Gelenlerinden Deprem Mesajları!

Türkiye'de meydana gelen büyük depremin ardından bir çok önde gelen kripto para şirketi geçmiş olsun ve yardım mesajlarını paylaştı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Türkiye’de meydana gelen büyük depremin ardından bir çok önde gelen kripto para şirketi geçmiş olsun ve yardım mesajlarını paylaştı.

Kahramanmaraş’ı vuran 7.7 büyüklüğündeki depremle çevre bölgelerde de hemen hemen aynı şiddette hissedildi. Merkezi Kahramanmaraş olan deprem, buranının yanı sıra Hatay, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adana, Osmaniye, Adıyaman, Malatya ve Kilis’i de vurdu. Bu zor günde dünyanın dört bir yanından Türkiye’ye destek gelmeye başladı. Kripto para sektöründen çok sayıda isim, Türkiye’de meydana gelen deprem için dayanışma mesajı gönderdi.

Kripto Sektöründen Destek Mesajları

Kripto para sektörünün önde gelen borsaları ve çok sayıda isimden, Türkiye’deki depremlerin ardından destek mesajları geldi.

Öte yandan kripto para borsası Bitfinex de dayanışma bildirisi gönderdi. Kripto para borsası, Türkiye’nin çektiği acıyı anladığını ve bir yardım paketi oluşturmayı planladığını söyledi.

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), Twitter’da Türkiye hakkında konuştu. CZ, nasıl yardımcı olabileceklerine dair çalışmalar yapıldığını belirtti.

Bir diğer kripto para borsası Gate io, Türkiye’de yaşanan travmatik günü unutmadı. Twitter’da paylaşılan gönderide, deprem bölgesinde bulunanlara yardım için bir yardım paketi oluşturacağını belirtildi.

Tesla, SpaceX ve Twitter’ın kurucusu ve CEO’su Elon Musk da Türkiye’ye yardım edebileceğini söyledi. Musk, Türkiye’ye Starlink uydusunun gönderilebileceğini fakat Türkiye yetkililerinin Türksat’ın yeterli olduğunu ve teklifi için teşekkür ettiğini belirtti.

El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele de bir destek mesajı gönderdi. Bukele, attığı Türkçe tweet’te Türk halkının güvenliği için dua ettiğini ve bunun yanında gerekli her türlü yardımı yapmaya hazır oldukları mesajını da iletti.

Bitget borsası, diğer desteklerin yanı sıra Türkiye’ye destek mesajı paylaştı. Bitget, Twitter üzerinden paylaştığı tweet ile depremzedelere yardımcı olacağını açıkladı. Bitget, lojistik destek sunmaya hazır olduklarını belirtirken, yerel ekiplerinin bu konuyla ilgili çalışma yaptığını kaydetti.

Chiliz (CHZ) ve Socios CEO’su Alexandre Dreyfus, zor gününde Türkiye’ye taziye mesajı gönderdi. Dreyfus, Socios Türkiye ekibi AFAD ile işbirliği içinde depremden etkilenen vatandaşlara yardım edeceğini açıkladı. Isıtıcı ve battaniyelerle dolu araçlar CEO’nun açıladığı lojistik gereçler arasında.

Popüler  kripto para borsalarından KuCoin, Türkiye’de meydana gelen depreme duyarsız kalmadı. KuCoin, Türkiye biriminin destek sunarak aktif olarak yardımcı olacağını açıkladı.

Türkiye’de yaşanan depremlerin ardından Tron’un kurucusu Justin Sun bir destek mesajı gönderdi. Sun, Huobi ile ortak bir çabayla depremzedelere yardım edeceklerini duyurdu. Huobi ve Tron tarafından Türkiye’nin deprem bölgesine yardım için 2 milyon liralık yardım fonu kuruluyor.

Bu borsalar dışında birçok kripto para borsası, kripto para fenomeni ve trader yardım ve destek mesajı paylaşanlar arasında yer aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.