HaberlerAltcoin Haberleri

DWF Labs, FLOKI Tokeni İçin 12 Milyon Dolarlık Yatırım Yapacak

Kripto para sektöründe faaliyet gösteren yatırım firması DWF Labs, FLOKI ekosistemi için 12 milyon dolarlık token satın alma işlemi gerçekleştirecek

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para sektöründe faaliyet gösteren yatırım firması DWF Labs, FLOKI ekosistemi için 12 milyon dolarlık token satın alma işlemi gerçekleştirecek

Kripto ticaret şirketi DWF Labs, FLOKI satın alımı için 12 milyon dolarlık bir adım atmaya hazırlanıyor. Şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, Coindesk’e verilen bilgilere göre, bir FLOKI geliştiricisi, Valhalla adlı metaverse oyunu için ana ağ versiyonunu bu yılın sonunda başlatacaklarını açıkladı.

Image 10

Geliştirici, DWF Labs’in Floki’ye sağladığı destekle son dönemdeki borsa listelemelerini kolaylaştırdığını belirtti ve bu durumun Floki ekosistemine olan güveni daha da artırdığını vurguladı. Floki’nin bir meme token’dan, çeşitli kullanım alanlarına sahip projelere dönüştüğünü ifade eden geliştirici, ilerleyen zamanlarda floki alan adı hizmetleri ve trade bot’unun da devreye gireceğini açıkladı.

DWF Labs ve FLOKI’nin işbirliği 2023 yılının mayıs ayında başlamıştı. O zamanda DWF Labs, FLOKI’yi 5 milyon dolar karşılığında almıştı. Ancak şubat ayında şirket, 10 milyon dolarlık başka bir alım teklifi sunmuştu ve bu karar FLOKI’nin fiyatında büyük bir artışa neden olmuştu.

FLOKI tokenu, 0,00026 dolarlık işlem fiyatıyla piyasada dikkat çekmeye devam ediyor. Ancak, son 24 saat içinde fiyatında belirgin bir değişiklik gözlenmiyor. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.