Haberler

Kripto Hedge Fonu Three Arrows Capital’den, Chapter 15 İflas Başvurusu!

Three Arrows Capital, New York Güney Bölgesi mahkemesine iflas dilekçesi sundu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto hedge fonu Three Arrows Capital’den, Chapter 15 iflas başvurusu. Kripto para hedge fonu olan Three Arrows Capital, Chapter 15 iflas dilekçesi sundu.

Sorunlu kripto para hedge firması olan Three Arrows Capital, New York Güney Bölgesi mahkemesine bir iflas dilekçesi sundu.

Yabancı borçlular, ABD’deki finansal faaliyetlerini yürütmek için Chapter 15’i bir araç olarak kullanabilirler.

BlockFi, Celsius, Babel Finance ve Voyager Digital dahil olmak üzere bir dizi işletmeden borç para almasına rağmen, şirket borçlarını iade edemedi. Borç veren şirketler likidite açığını çözmek için para çekme işlemlerini durdurduğunda, sektör sorunu daha da kötüleşti.

İngiliz Virgin Adaları mahkemesi 29 Haziran’da zor durumdaki  hedge firmasının tasfiye edilmesi gerektiğine karar verdiğini duyurdu.

Bloomberg, tasfiye kararına rağmen, İngiliz Virgin Adaları’nın Chapter 15 dilekçesi nedeniyle Amerikan varlıklarını elinde tutabileceğini belirtti.

Singapur Para Otoritesi de bu hafta başlarında varlıkları hakkında yanlış beyanda bulunmakla Three Arrows Capital’i suçladı.

Görünüşe göre şirketin kurucu ortağı Zhu Su, Singapur’daki zengin evini de sattı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.