HaberlerEthereum Haberleri

Ether ETF Şirketi Yöneticisinden Açıklama “SEC Hazırlıksız Yakalandı, Şimdi Harekete Geçiyoruz”

Saatlerdir Ether spot ETF kararını beklerken, SEC'nin S-1 belgeleriyle ilgili başvuruda bulunan şirketlerle iletişime geçtiği söylendi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Saatlerdir Ether spot ETF kararını beklerken, SEC’nin S-1 belgeleriyle ilgili başvuruda bulunan şirketlerle iletişime geçtiği söylendi. Şirketlerin bir yöneticisi ise “Son politika değişikliğiyle SEC şaşırtıldı, hazırlıksız yakalandı. Bu yüzden, basitçe ifade etmek gerekirse, şimdi işler karışacak” şeklinde konuştu.

Kripto ve finans dünyası, SEC’in bugünkü Ether spot ETF kararını sabırsızlıkla beklerken, bir şirket yöneticisi, SEC’in S-1 dosyasıyla ilgili şirketlerle temas kurduğunu bildirdi.

Image 53

S-1 Dosyası İşi Yokuşa Sürebilir

Kuşkusuz, SEC’ye sunulan ETF başvurularında şirketin mali yapısı, iş modeli, risk faktörleri ve yönetim ekibiyle alakalı geniş kapsamlı detaylar bulunmaktadır. Bu belgenin onaylanması, bir ETF’in borsada işlem görmesi için atılan en kritik adımlardan biri olarak değerlendirilir.

Bugün SEC’in vereceği karar, aslında şirketlerin yaptıkları 19b-4 dosyalamalarıyla ilgili olacak. Bu nedenle, 19b-4 dosyaları ne kadar SEC tarafından onaylansa da, S-1 dosyalarının uygulamaya geçmesi biraz zaman alabilir. Bu durumda, fonların kullanıma açılması da zaman alabilir.

ABD basınında The Block’a konuşan ve Ether spot ETF başvurusunda bulunan bir şirketin yöneticisi, SEC’nin firmalarla S-1 dosyaları hakkında henüz temasa geçmediğini ve aslında kurumun bu konuda dikkatsiz davrandığını belirtti. Kimliği açıklanmayan bu kişi, şu sözleri dile getirdi:

“Aslında basitçe, işler şimdi başlıyor. Sanırım SEC’nin yatırım yönetim birimi de hazırlıksız yakalandı. Politika değişikliği onları da gafil avladı. Dolayısıyla her şey şimdi başlıyor. Ether ETF’inde bir ret kararı beklemiyoruz ama dikkat etmek lazım”

Bloomberg ETF analisti Eric Balchunas, konu hakkında yorum yaparken, “Hızları ne kadar olabilir, kestiremiyorum. Önümüzdeki günlerde yaşanacak karmaşık bir süreç olabilir. Belki de haftalarca sürebilir. Her şey S-1 dosyalarına bağlı olacak…” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.