Haberler

Kamala Harris, Kripto Para Birimleri Hakkında İlk Kez Konuşarak Dikkatleri Üzerine Çekti

Kamala Harris'ın kripto para birimleri hakkındaki ilk sinyali şaşırtıcı bir şekilde ortaya çıktı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kamala Harris’ın kripto para birimleri hakkındaki ilk sinyali şaşırtıcı bir şekilde ortaya çıktı. Seçim kampanyasının politika danışmanı Brian Nelson, Harris’in kripto sektörünün genişlemesine destek olacak önlemleri destekleyeceğini açıkladı.

Kamala Harris’in politika danışmanı, başkan adayının kripto para sektörünün gelişmesine yönelik alınacak önlemleri destekleyeceğini belirtti.

Image 18

Kampanyanın siyasetten sorumlu kıdemli danışmanı olan Brian Nelson, Harris’in kripto topluluğuyla bağlantı kurma çabaları hakkında konuşulduğunda, “İlerleyen teknolojilerin ve bu endüstrilerin büyümesine destek sağlayacak politikaları desteklemeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Bloomberg’a göre Nelson, sözlerinin ardında, sektör temsilcileriyle gerçekleştirdikleri görüşmelere dair bahsetti. Nelson, “Kuralların tutarlı olmasının önemli olduğunu vurguladılar.” diyerek ifade etti ve Harris’in geçtiğimiz hafta yaptığı, ekonomi politikasının temellerini açıklayan konuşmasına atıfta bulundu.

Harris, konuşmasında, kripto paralar hakkında herhangi bir şey söylemese de, lüzumsuz bürokrasiyi ve gereksiz bürokratik düzenlemeleri azaltmaya odaklanacağını belirtti. Tüketicileri korurken aynı zamanda yenilikçi teknolojilere destek vereceğini açıkladı.

Harris’in karşı adayı Donald Trump, kripto paralara tam anlamıyla sarıldı. Trump, ofise geldiğinde, kripto para düzenlemelerini hafifleteceğini, SEC başkanı Gary Gensler’ı göndereceğini ve ABD’yi bir “Bitcoin süper gücü” haline getireceğini belirtti.

Kripto dünyasının şirketleri, kripto destekçilerini cesaretlendirmek adına 250 milyon dolarlık bir fon oluşturdu. Bu fonun şimdiye kadar 119 milyon dolarlık bir kısmı harcandı. Kripto şirketlerinin harcamalarının seçim masrafları arasında ikinci sırada olduğu ifade ediliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.