HaberlerAltcoin Haberleri

Merkeziyetsiz Stablecoin Fei (FEI) Faaliyetlerini Durdurabilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Merkeziyetsiz Stablecoin Fei (FEI) faaliyetlerini durdurabilir.Merkezi olmayan en büyük stablecoin biri olan Fei (FEI), çalışmayı durdurabilir. Fei Labs’ın kurucusu tazminat teklifini halka açıkladı.

Fei Labs’ın kurucusu ve deneyimli bir Ethereum (ETH) kullanıcısı olan Joey Santoro, FEI tokenlerini DAI için kullanmak ve protokol kontrollü değeri (PCV) TRIBE sahiplerine dağıtmak için bir teklif yayınladı.

Fei Labs, DAO ile Yollarını Ayırdı

Twitter’da Bay Santoro, “teknik, finansal ve gelecekteki olası riskler”  nedeniyle Fei (FEI) faaliyetlerinin durdurulacağını açıkladı.

En büyük algoritmik stablecoin olan Dai’ye (DAI) mevcut dolaşımdaki FEI arzını kullanmayı önerdi. Tarihsel olarak FEI ile USD arasında onu 1 dolar’da sabit tutmak için bir dengeleme görevi gören TRIBE tokeni sahipleri, bu teklifin onaylanması durumunda kalan PCV rezervleri aralarında dağıtılacak.

Beklenen ancak durdurulan operasyonların bir başka nedeni de, Fei Labs ve RARI Capital’den ortaklarla bağlantılı sigorta tabanlı likidite havuzlarına yönelik şiddetli bir saldırının geniş kapsamlı etkileri oldu.

Twitter’da DefiIgnas’tan bahseden, merkezi olmayan finans (DeFi) araştırmacısı Ignas, FEI ekibinin Fei’nin (FEI) protokol kontrollü değer (PCV) güvenlik açığı nedeniyle projeyi neden kapattığını şu şekilde açıklıyor:

Son notta, Fei’nin kapanmasının bir nedeni daha, PCV modelinin ürün pazarına uygun bulamamasıdır. DeFi’de verim düşerken ve riskler artarken, protokol gelir elde etmekte zorlandı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.