HaberlerAltcoin Haberleri

Rusya’da Kripto Para Birimlerinin Kullanımı Artıyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 
  1. Rusya’da kripto para birimlerinin kullanımı artıyor. Sergei Khitrov, ülkenin kripto para birimi araştırmaları ve düzenleyici önlemleri hakkında konuştu.

Rus vatandaşlarının kripto para birimine olan ilgisi, hükümet düzenlemelerinin belirsizliğinden etkilenmez. Raporlara göre, sektör denetim olmadığında olumlu bir eğilim sürdürüyor. Blockchain Life‘ın kurucusu Sergei Khitrov, ülkenin kripto para birimi araştırmaları ve düzenleyici önlemleri hakkında konuştu.

Rusya’da Kripto Para Birimlerinin Kullanımı Artıyor

Sergei Khitrov, Blockchain Life etkinliğinde yaptığı bir konuşmada, ülkenin son haftalarda kripto para borsalarının yetersiz denetim ve yetersizlik nedeniyle yasadışı olarak çalışmaya zorlandığını keşfettiğini açıkladı. Rus kripto para piyasası sektörünün mevcut değeri 500 milyar ABD doları seviyesinde ve her geçen gün büyüyor. Yurtiçinde uygulanan düzenleyici tedbirlerin kalitesi ile karşılaştırıldığında, bu sayı oldukça fazladır.

Khitrov, ülkenin kripto para birimi denetim çalışmalarının mevcut durumuna dikkat çekti. Sergey, çekici pazar boyutuna rağmen, Rusya’da resmi olarak hiçbir kripto para ticaret platformunun faaliyet göstermediğini belirtti. Ancak deneyimli girişimci şunları söyledi:

Birçok Rus kripto para borsasını biliyoruz, ancak ne yazık ki, bu kurullar ya resmi olarak kayıtlı değil ya da yalnızca diğer yargı bölgelerinde yerleşik.

Sergei Khitrov’a göre, Rus kripto para piyasasının değeri 20 ila 40 trilyon ruble (28 ila 550 milyar ABD doları) arasında. Bu miktar, blok ödül madenciliği gibi hizmetlerle ilgili yerel nakit akışlarının tahminlerine dayanmaktadır. Ek olarak, Rus hükümetinin düzenleyici çalışmalarının nasıl şekilleneceğini birlikte göreceğiz ve Rus kripto para birimi sektörü yıllık 284 milyar ruble (4 milyar ABD doları) vergi sorunuyla karşı karşıya.

Rusya Bitcoin fırsatlarını göremiyor

Blockchain Life kurucusu Sergei Khitrov, Bitcoin’in Rusya’da göz ardı edildiğine inanıyor. Kitrov, Rus yetkililerin endüstrinin çıkarlarını anlamadığını veya görmezden gelmediğini söyledi.

Kripto topluluğunun faydalarını dikkate alan düzenlemeler olmadan kriptografik hizmetler yasal olarak sağlanamaz. Gölgelerden çıkmak iş dünyasının yararına değil. Kripto topluluğu ve işletmeler son zamanlarda büyük şirketleri ülkeye getirmenin yollarını arıyorlar, ancak bunu yapmadılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.