Altcoin HaberleriHaberler

Cardano’da Yeni Gelişme: İşte ADA’nın Yeni Listelendiği Borsa!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İsviçre merkezli Kripto para borsası Lykee Wallet’ı opere eden Lykke Corp, son dönemlerin popüler kripto parassı Cardano’yu (ADA) listelediğini duyurdu. Lykke Corp kullanıcıları platformda artık Cardano alım satımı yapabilecekler. Cardano, yeni bir yükseliş ivmesi ararken borsa listeleme dopingi ile öne çıkmayı hedefliyor. ADA fiyatının listelenmeden nasıl etkileneceği merakla bekleniyor.

Lykke Wallet, Cardano’yu Listeledi

İsviçre merkezli Lykke Wallet borsası, popüler kripto para birimi Cardano’yu (ADA) listeleyeceğini açıkladı. Listeleme ile yatırımcılar Lykke Wallet platformundan Cardano işlemleri gerçekleştirebilecek. Cardano, borsada ADA/BTC, ADA/CHF, ADA/ETH, ADA/GBP ve ADA/USD işlem çiftlerinde etken olarak yer alacak.

Lykke’nin bu adımı 25-26 Eylül 2021 tarihlerinde dünyanın birçok yerinden katılımcı ile düzenlenen Cardano Blockchain Zirvesi‘nden sonrasında geldi. Lykke CEO’su Richard Olsen Cardano sonucu hakkında şunları belirtti:

Cardano listelemesi ile kullanıcılarımız artık parasız bir halde ADA işlemlerini gerçekleştirebilecek. Bu adım büyüyen topluluğumuz için önemli bir kilometre taşıdır. Cardano’nun bilimsel alanda titizlik ve mükemmelliğe olan bağlılığından esin alıyoruz. ADA’nın platformumuzda yer alması daha derin bir ortaklığın temelini oluşturuyor.”

Cardano Vakfı CEO’su Frederik Gregaard, Lykke borsasının listeleme hamlesini değerlendirdi:

“Lykke platformunda Cardano’nun yer alması, kullananların ADA ile etkileşimi girmesini sağlayarak küresel blok zinciri teknolojisinin geliştirilmesinde mühim derecede katkı elde edecektir. Bu adım hem Cardano ekosistemi hem de blok zinciri alanını zenginleştirecektir.”

Cardano Hizmeti Prosedürü

Lykke borsasında ADA ile ilgili tüm işlemleri parasız bir halde gerçekleştirmek için KYC doğrulama sürecinin başarıyla tamamlanması gerekiyor. Bununla birlikte Lykke USD, EUR, CHF ve GBP fiat para birimlerini destekleyen bir platformdur. Kullanıcılar fiat para birimi transferinin arkasından ADA ile ilgili tüm işlemleri gerçekleştirebilir.

Ek olarak, Cardano fiyatı bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 2.11 dolardan alım satım işlemi görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.