Bitcoin Haberleri

Kaspa’da (KAS) Son Durum Ne? 29 Eylül 2023

Yeni ATH'ye imza attıktan sonra karar niteliğinde bir destek bölgesine geri çekilen Kaspa (KAS), tekrardan volatilite kazanmış durumda.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Yeni ATH’ye imza attıktan sonra karar niteliğinde bir destek bölgesine geri çekilen Kaspa (KAS), tekrardan volatilite kazanmış durumda.

Türkiye kripto ekosisteminin bir süredir yakından takip ettiği KAS, geçen günlerde kritik bir destek alanına temas etti. Bu temasla birlikte direkt olarak tepki alan popüler coin, ilk direnici aşarak hem yatırımcısının hem de Kaspa ekosisteminin içini rahatlattı. BTC’deki artışa da ayak uydururak rotasını yukarıya çeviren KAS için hangi seviyeler kritik?

Kaspa (KAS) Grafik Değerlendirmesi

KAS, 0,032 dolardan yükselen bir trend hamlesi gerçekleştirdi ve neredeyse direkt olarak 0,0539 dolar (ATH) seviyesine ulaştı. Ancak, piyasada FUD haberlerin ve BTC’deki sert hareketlerin artmasıyla birlikte ivmesi yavaşladı ve 0,0434 dolara kadar geriledi. Şu anda, karar bölgesinin üzerinde fiyatlanan KAS, 0,0499 doları aşarsa sırasıyla 0,0518 ve 0,0539 dolar seviyelerini test etmek isteyecek.

BTC’nin düşüş eğiliminde olması veya sektördeki temel analizin olumsuza dönmesi, KAS fiyatını olumsuz etkileyebilir. Bu tür bir senaryoda takip edilebilecek destek seviyeleri sırasıyla 0,0379 – 0,0358 ve 0,032 dolardır. Özellikle 0,032 dolar seviyesinin korunması, KAS için son derece önemlidir.

Ekran Resmi 2023 09 29 15.53.52

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.