Altcoin HaberleriHaberler

Günün Hareketlilik Yaşayan Kripto Paraları Hangileri Oldu? 30 Eylül 2023

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bugün, Bitcoin’in (BTC) 27.000 dolar seviyesinde kalıcılık sağlamak için verdiği mücadele ışığında hangi altcoin’lerde hareketlilik yaşandığını inceleyeceğiz.

Bitcoin, kurumsal yatırımcıların ETF hamleleriyle gündemde önemli bir rol oynamaktadır. Birçok kurumsal şirketin spot Bitcoin ETF başvurusu, Amerikan Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından değerlendirilmektedir. Ancak SEC’nin bu ETF’leri henüz kabul etmeye niyeti olmadığı görülmektedir. ETF haberleri, BTC fiyatını da etkileyerek son günlerde 27.000 dolar seviyesini aşmayı başarmıştır. BTC’nin hamlesiyle birlikte altcoin’lerde de hareketlilik yaşandığı gözlenmiştir. Peki, yükseliş ve düşüşlerin dikkat çektiği bugünlerde öne çıkan hangi kripto paralar oldu?

Kazananlar Listesi

Son 24 saatte en çok yükselen coin’ler listesinde birinci sırada yüzde 4.66 artışla Chiliz (CHZ) yer almaktadır. İkinci sırada yüzde 4.18’lik artışla Chainlink (LINK), üçüncü sırada yüzde 4.05’lik artışla Fantom (FTM), dördüncü sırada yüzde 3.78’lik artışla WOO Network (WOO) ve son olarak beşinci sırada yüzde 2.64’lük artışla Lido DAO (LDO) yer alıyor.

Yükselenler 30 Eylül 2023

Kaybedenler Listesi

Son 24 saatte en çok düşen coin’ler listesinin ilk sırasında Maker (MKR) yer almaktadır. MKR, yüzde 4.05 düşüşle lider konumdadır. Ardından Frax Share (FXS) yüzde 3.50 değer kaybıyla ikinci sıradadır. Üçüncü sırada yüzde 3.45’lik düşüşle Pepecoin (PEPE), dördüncü sırada yüzde 3.27’lik düşüşle ApeCoin (APE) ve son olarak beşinci sırada yüzde 2.24’lük düşüşle Toncoin (TON) yer alıyor.

Düşenler 30 Eylül

Bu veriler, yazım saati itibariyle alınmıştır. Yükselişler ve düşüşler arasındaki makasın ufak çaplı olduğu düşünüldüğünde, kripto paraların oynaklık gösterebileceği unutulmamalıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.