HaberlerBorsa Haberleri

Kripto Borsası Rain Exchange’de Büyük Vurgun: Milyonlarca Dolar Çalındı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Orta Doğu’da geniş bir müşteri kitlesine sahip olan Rain Exchange, 29 Nisan tarihinde büyük bir kripto varlık istismarına maruz kaldı ve 14,8 milyon dolar değerinde kripto para çalındı.

Zincir üstü kripto araştırmacısı ZachXBT, Rain Exchange’in Bitcoin, Ethereum, Solana ve XRP gibi kripto varlıklarının istismar edildiğini açıkladı. Verilere göre, bu istismarın toplam zararı 14,8 milyon dolar olarak belirlendi.

Image 30

İstismarın Detayları

İstismarın 29 Nisan’da gerçekleştiği tahmin ediliyor. Zincir üstü verilere dayanarak, saldırganın çaldığı fonları iki farklı kripto cüzdanına aktardığı belirtildi. ZachXBT, 137,9 BTC ve 1.881 ETH tutarındaki kripto varlıkların bu cüzdanlara transfer edildiğini açıkladı. Kripto dedektifi, bu cüzdanların fonları aldıktan sonra herhangi bir hareketlilik göstermediğini de belirtti.

ZachXBT, fonların hızlı bir şekilde anlık borsalara aktarıldığını ve BTC ve ETH ile takas edildiğini söyledi.

Rain Exchange, müşterilerine güvence vererek tüm sorunların çözüldüğünü ve müşterilere ait fonların güvende olduğunu belirtti. Borsanın resmi blogunda yapılan açıklamada, “Tüm fiat para birimlerinizin ve kripto varlıklarınızın en yüksek güvenlik standartları ve mevzuata uygunluk çerçevesinde korunduğunu temin ederiz.” denildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.