Bitcoin HaberleriEthereum Haberleri

Kripto “kahini” Michael van de Poppe Bitcoin ve Ethereum için uyarıda bulunarak fiyat tahminlerini paylaştı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının en ünlü analistlerinden biri olan Michael van de Poppe, son haftada kripto paralarda yeniden volatilitenin ortaya çıkmasıyla tahminlerini paylaştı. Bitcoin (BTC) ve Ethereum’a (ETH) ilişkin fikir ve öngörülerini dile getiren Poppe, Bitcoin’in son 1 haftalık süreçte yaklaşık yüzde 9 oranda değer kazanmış olmasına rağmen hala dirençte olduğunu belirterek yatırımcıları uyardı. Bitcoin tahminlerinin yanı sıra Ethereum tahminlerini de paylaşan ünlü analist, Bitcoin’in 20 bin 800 doları geçemediğini hatırlattı.

BITCOIN ANALİZİ

Bitcoin Analizi

Twitter’da fikir ve tahminlerini paylaşan Michael van de Poppe, Bitcoin’in 20 bin 800 doları geçemediğini ve bu seviyede reddedildiğini hatırlatarak “Bitcoin 20 bin 800 dolar civarında reddedildiği ve düşük zaman diliminde de 20 bin 750 dolardan da reddedildiği için hala dirençle karşı karşıya. Burada günlük alım satımlarda long pozisyon almayı tercih etmiyorum ve teknik olarak grafikte yer alan senaryo, fiyatın 19 bin 900 dolar ile 20 bin 200 dolar civarındaki bölgeye gelmemi sağlıyor” dedi.

ETHEREUM ANALİZİ

Ethereum Analizi

Öte yandan en büyük altcoin Ethereum içinde analizlerini paylaşan Michael van de Poppe, Ethereum fiyatında da 1.600 dolar seviyesindeki dirence dikkat çekti. Ünlü analist açıklamasında, “Ethereum hala 1.600 dolar ile 1.650 dolar civarında dirençle karşı karşıya. Ralliye devam edip etmeyeceğimizi sorgulayabiliriz ve açıkça bu direnci kırmamız ve ardından 1.750 dolardaki dirençle yüzleşmemiz gerekiyor. Kısa vadede 1.400 dolar ile 1.450 dolar civarında alım yapmak/long pozisyon almak isterim” dedi.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.