Bitcoin Haberleri

Popüler analist Bitcoin’in yükseliş trenine nasıl bineceğini açıkladı: DXY’de kırılma bekliyoruım

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin’de (BTC) ve genel olarak kripto para piyasasında uzun süredir devam eden ayı piyasası, artık yatırımcıları fazlasıyla yordu. Sert volatil günlerini dahi geride bırakan Bitcoin, uzun bir süredir volatiliteyi de dar bir alanda yaşıyor. 20 bin doların altında dar bir bölgede sıkışan Bitcoin için gelecek dönemlerde bir yükseliş olup olmayacağı hala taze bir tartışma konusuyken, Bitcoin adına tünelin sonunda ışık olduğunu öne süren bazı uzman isimler de bulunuyor. Bu isimlerden biri olan, piyasanın ünlü analistlerinden Justin Bennett, Twitter’da yaptığı paylaşımda Bitcoin’deki düşüşün artık yavaş yavaş sona ereceğini iddia etti.

ÜNLÜ ANALİSTİN YÜKSELİŞ BEKLENTİLERİ

Justin Bennet

Ünlü analist Bennett’e göre piyasa artık bir fiyat kırılımına hazırlanıyor ve Jennet bu kırılmanın yukarı yönlü olacağını iddia ediyor. Analist öte yandan benzer şekilde ABD dolar endeksinin (DXY) de bir kırılma yaşayacağını savunuyor. Bennett, DXY’deki kırılmanın aşağı yönlü olacağına ve DXY ile Bitcoin arasındaki ters korelasyondan dolayı Bitcoin’in de böylece yükselişe geçeceğine inanıyor. Ünlü analist bu senaryo gerçekleştiğinde, altcoinlerle birlikte kripto para piyasasının yükselişe geçeceğini öne sürüyor.

“HEM HİSSE SENETLERİNDE HEM DE KRİPTO PARALARDA”

Öte yandan S&P 500 endeksinin dijital varlıklarla ilişkili olduğuna ve varlık fiyatlarının artmasına yardımcı olabileceğine inandığını ifade eden Bennett, dolayısıyla da DXY’de görülebilecek bir düşüşün hem hisse senetleri piyasasına hem de kripto para piyasasına pozitif şekilde yansıyacağını savunuyor. Ancak analist, tahminleri için bir tarih vermekten kaçınıyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.