Haberler

Kriptolar yükselişe geçti ama ünlü analist yatırımcıları “ayı fırtınası” konusunda uyardı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası 26 Ekim Çarşamba gününe yukarı yönlü net fiyat hareketleri ile başladı. Lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) 24 saatlik süreçte elde ettiği yüzde 4’ten fazla değer artışıyla 20 bin dolar seviyesinin üzerine yeniden çıkması, altcoinler genelinde de yükselişleri tetikledi. Uzun bir süredir yukarı yönlü net fiyat hareketleri ortaya koyamayan kripto paraların yeniden yükseliş elde etmesiyle kripto para yatırımcıları da çeşitli sorular sormaya başladı. Ünlü bir analist, gelen bu sorulara karşılık, likidasyonların 15 ayın en yüksek seviyeye ulaşması ve fiyatlardaki yükselişin devam etmemesi durumunda ayı fırtınasının gelebileceği konusunda yatırımcıları uyardı.

ABD BORSALARI AÇILDI, YÜKSELİŞLER HIZLANDI

Abd Borsalari Acildi Yukselisler Hizlandi

Zincir üstü analiz firması CryptoQuant’ın analistlerinden J.A Maartunn, kripto paralarda artan fiyatlara rağmen kripto para endüstrisinden vadeli işlem piyasasındaki son likidasyon verilerinin, 15 ayın en yüksek seviyesine ulaştığını vurguladı. Maartunn, bu verilerin bir ayı fırtınasının devam edebileceği izlenimi oluşturduğunu ifade etti. Piyasadaki son hareketliliğe ilişkin bir değerlendirme yapan ünlü analist, ABD borsalarının açılışıyla birlikte Bitcoin ve altcoinlerde short pozisyon alanların tasfiye olmaya başladığını ve 24 saatte toplam 320 milyon dolarlık short pozisyonun tasfiye olduğunu belirtti. Ayrıca 26 Ekim Çarşamba günü 12.00 itibariyle bu değer 700 milyon doları aştı.

MAARTUNN’DAN DESTEK VURGUSU

Maartunn, boğaların Bitcoin fiyatını 20 bin dolar üzerinde tutmaları ve 20 bin doları yeniden bir desteğe dönüştürmelerinin çok önemli olduğunu, özellikle aylık kapanış dönemi yaklaşırken bu verinin çok kritik olduğunu ifade etti.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.