Altcoin HaberleriEthereum Haberleri

Analistler, “altcoin rallisi başladığında” yükselişlere öncü edecek 3 altcoini inceledi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında son dönemlerde yeniden durgun ve belirsiz görünüm ortaya çıkarken, analistler bir ralli başlaması durumunda yükseliş yaşayabileceğini düşündükleri altcoinlere odaklanmaya devam ediyor. Bu kapsamda birçok analist, 2023 genelinde kripto paralarda bir yükseliş eğilimi görmeyi bekliyor ve analistlere göre bu olası yükseliş döneminde piyasa değeri ile en büyük 10 kripto para birimi arasında bulunan 3 altcoin, yükselişlere öncülük edecek.

ETHEREUM (ETH)

Ethereum Uyari

Analistlerin bu noktada ilk odaklandıkları altcoin Ethereum (ETH) olarak öne çıkıyor. En büyük altcoin ETH için “yüksek getiri potansiyeli” gören analistler, Merge sonrası PoS mekanizmasına geçişin yükseliş yönlü etkilerini uzun vadede verebileceğini ifade ediyor. Bu nedenle de analistler, 2025 yılına kadar ETH’nin beklentileri de aşan bir yükseliş performansı sergileyebileceğini iddia ediyor.

RIPPLE (XRP)

Ripple Coin

Analistlerin odağında ikinci sırada ise Ripple (XRP) yer alıyor. Özellikle bir ödeme sistemi olmasıyla dikkat çeken XRP’nin merkez bankalarına rehberlik edebileceğini ifade eden analistler, bu noktada bir de SEC ile Ripple arasındaki davaya değiniyor. Analistlere göre davanın sonuçlanması ve XRP’nin barındırdığı özellikler, onu olası yükselişlerde ön plana çıkaracak.

BINANCE COIN (BNB)

Bnb CoinBu noktada listede üçüncü sıraya Binance’ın yerel token’ı Binance Coin’i (BNB) koyan analistlere göre BNB, bir noktada Binance’ın performansından etkilenecek. Son dönemlerde Binance borsasının pozitif yönlü adımlar attığını ifade eden analistler, bunun varlığa yansımasının da pozitif yönlü olabileceğini belirtiyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.