Haberler

Silvergate CEO’su Alan Lane’den Kripto Para Piyasası Yorumu!

Lane, kripto para birimi sektöründe ayı piyasasının hala var olduğunu ve tüm katılımcıları etkilediğini iddia ediyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Silvergate CEO’su Alan Lane’den kripto para piyasası değerlendirmesi. Kripto para birimlerine odaklanan banka Silvergate’in CEO’su Alan Lane, kripto para piyasasıhakkında bazı açıklamalar yaptı. Lane, kripto para birimi sektöründe ayı piyasasının hala var olduğunu ve tüm katılımcıları etkilediğini iddia ediyor. Önümüzdeki günlerde Lane, pazarlanabilir tüm dijital para birimlerinde hafif bir düşüş bekliyor.

Silvergate CEO’sunun Kripto Para Piyasası Hakkındaki Yorumu

Silvergate’in kurucusu Alan Lane, kripto para birimi finans piyasası hakkında görüşlerini dile getirdi. Lane’in açıklamalarında, düşüş döneminin bir süre devam edeceği vurgulandı. Alan Lane CoinDesk’e “Bitcoin piyasası çeşitli borsalar ve kripto para birimleri için bir süredir düşüşte” dedi. Oklar eninde sonunda bir noktada tersine dönecektir. Bu nedenle gelecekte neler olacağını merakla bekliyoruz.

Son zamanlarda artan faiz oranları ve enflasyonist baskılar küresel endişeler haline geldi. Lane bu konuyu da yorum yaptı ve kripto para piyasasındaki düşüşlerin bu koşulları dikkate alması gerektiğini söyledi. Lane ayrıca, olaylar ve daha önceki düşüşler arasında karşılaştırmalar yapmanın uygun olmadığını vurguladı.

Fgfyeecxsaavomo

 

Silvergate’in hisselerinin değeri bu yıl şimdiye kadar %42 azaldı. Ama geçen hafta %33’lük dilimle tekrar yükselmeye başladı. Artan faiz oranları ve resesyonla ilgili piyasa endişeleri küresel borsayı da etkiledi. Nasdaq bile şu ana kadar neredeyse %25 düştü.

Analistler, kripto para piyasasındaki bu gerilemenin bir sonucu olarak önümüzdeki dört ayın kötü olacağına inanıyor. Ayrıca Lane, sürekli çalışmanın, ayı piyasasının tuzaklarından kaçınmanın en iyi yolu olduğunu söyledi.

Son olarak Lane bir röportajda, Stablecoin‘in bu yıl piyasaya çıkacağını ve gelişmenin hızla ilerlediğini söyledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.