HaberlerAltcoin Haberleri

Tether, Bitcoin Madenciliği İçin Yeni Bir Yatırım Yapıyor: Bitdeer İle Ortaklık Kurdu

Geçen hafta ABD kökenli Bitcoin hizmet sağlayıcısı Swan ile madencilik faaliyetleri için anlaşma yapan Tether şirketi, şimdi de Bitdeer şirketine yatırım yaptı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçen hafta ABD kökenli Bitcoin hizmet sağlayıcısı Swan ile madencilik faaliyetleri için anlaşma yapan Tether şirketi, şimdi de Bitdeer şirketine yatırım yaptı. Yatırım miktarı 100 milyon dolara kadar çıkabilir ve ekstra 50 milyon dolarlık bir yatırım opsiyonu da mevcut.

Tether adındaki şirket, en büyük sabit coin USDT’nin arkasındaki güç olarak faaliyetlerine devam etmekte. Kısa bir süre önce, rakamların gizlendiği Swan adlı ABD’li şirketle bir anlaşma yapan Tether, şimdi de Bitdeer ile iş birliği yaparak madencilik sektöründeki yatırımlarını genişletiyor.

Image 82

150 milyon Dolarlık Değere Sahip Olabilir

Yapılan açıklamada, Tether’ın Bitdeer’ın A sınıfı standart hisselerinden 18 milyon 587 bin adet satın alma sözü verdiği ortaya kondu. Bu arada, anlaşmada 10 dolardan ek hisse alımı opsiyonu da yer alıyor. Bu da ilk 100 milyon dolarlık yatırımın, 150 milyon dolara kadar yükselebileceğini gösteriyor.

Tether CEO’su Paolo Ardoino, konuşurken, Bitdeer’ın Bitcoin madencilik sektöründe beklenmedik bir yükseliş yaşadığını anlattı. Ardoino, Bitdeer’ın küresel düzeyde aktif olan ekiplerinin uzun soluklu hedeflerine dair heyecan verici bir bakış açısı sundu.

Cantor Fitzgerald firması, yatırım, varlık yönetimi ve hisse senedi konularında uzman olan bir firma tarafından yönetilecek.

Bilindiği üzere Bitdeer şirketi, Bitmain’in kurucularından olan ve şirketten büyük olaylarla ayrılmak zorunda kalan Jihan Wu tarafından kurulmuştu.

Bitdeer’ın Norveç, ABD ve Butan’da büyük madencilik tesisleri bulunuyor. Şirket Butan devletiyle ortak olarak da hidroelektrik santralleri üzerinden madencilik yapıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.