Altcoin HaberleriHaberlerKripto Para Birimleri

Tether USDT’yi Kusama Ağında Piyasaya Sürdü!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tether USDT’yi kusama ağında piyasaya sürdü. Kusama ağı, yaklaşık 80 milyar dolarlık bir piyasa değeri olan Tether’in stabilcoin USDT’sini piyasaya sürdü. Piyasa değerine göre en değerli stabilcoin olan USDT, şu anda bir dizi ağda mevcut ve şirket liderleri, merkezi olmayan uygulamanın geliştirilmesine yardımcı olacağına inanıyor.

13 Nisan’da yayınlanan bir gönderiye göre, Tether’in USDT stabilcoini Polkadot‘un Kusama ağında tanıtıldı. USDT artık Kusama’da mevcut ve Ethereum, TRON, Algorand ve EOS’u destekleyen en son ağlar olarak katıldı. Kusama ağının Statemine’inde USDT ilk parachain olacak.

USDT, Kusama Ağında Piyasaya Sürüldü

Tether, coinlerinin Kusama ağına eklenmesini bir dönüm noktası olarak göstererek, USDT’yi birçok ağda merkezi olmayan bir uygulamaya sunabilmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tether’in Baş Teknoloji Sorumlusu Paolo Ardoino, şu anda birden fazla ağda bulunan ve piyasada en yaygın kullanılan stabilcoin olan lansmanla ilgili heyecanını dile getirdi.

Merkeziyetsiz ekosistemlerin önemine inananlar için Kusama, bunun mükemmel bir temsilidir. Kontrolü kullanıcılarının ellerine vermek için oluşturulmuş bir platform ve her geçen gün büyüyen bir ekosisteminde önemli bir varlık olmayı dört gözle bekliyoruz.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.