Haberler

Ünlülerin Token’ları Değer Kaybediyor

JENNER, DAVIDO ve RICH gibi ünlü isimlerin desteklediği jetonlar arasında, zirveden bu yana değerlerinin yüzde 66'sının altına düştüğü görülenlerin çoğunluğunu oluşturdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

JENNER, DAVIDO ve RICH gibi ünlü isimlerin desteklediği jetonlar arasında, zirveden bu yana değerlerinin yüzde 66’sının altına düştüğü görülenlerin çoğunluğunu oluşturdu.

Ancak, bir belirteç bu düzene karşı çıktı ve hala tüm zamanların en yüksek seviyelerini belirlemeye devam ediyor.

Geçtiğimiz haçdeğil günlerinde dikkat çeken bir ünlü token, Amerikalı medya figürü Caitlyn Jenner’ın “CAITLYN” olmuştur. Birçok kişi ilk başta bu token’ın X hesabını hacklemek amacıyla yapıldığını düşündü.

Ünlü Kripto Paralarında Yoğun Volatilite Mevcut

JENNER, insanlar internet üzerinde token’ın gerçekten ünlü birisi tarafından piyasaya sürüldüğünde ve onaylandığında, ilk 24 saat içinde 30 milyon dolarlık bir piyasa değerine ulaştığını tartışırken, bu durum oldukça dikkat çekici bir hale geldi. Ancak, Jenner’ın bizzat bunun yasal olduğunu açıklamasına rağmen, o andan itibaren yüzde 79 oranında bir düşüş yaşandı.

Jenner token’ı şu anda 6,1 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip. Fakat son zamanlarda oldukça istikrarlı bir seyir izledi. Öte yandan, Amerikalı Rapçi Rich the Kid’in “RICH” token’ı geçtiğimiz hafta piyasaya sürüldü ve memecoin yatırımcılarının ilgisini çekti. Ancak, token’ın piyasa değeri hızla 678.000 dolara geriledi.

Nijerya kökenli müzisyen David Adedeji Adeleke Oon tarafından lanse edilen Sonsuzluk Davido (DAVIDO) adındaki farklı bir jeton, 30 Mayıs’ta 0,0033 dolar seviyesine ulaştıktan sonra %66 azalarak 0,0011 dolar düzeyine geriledi.

Floyd Mayweather, boks dünyasının dev ismi, Moneybagg Yo (SPEAK) ve Trippie Red (BANDO) gibi Amerikalı rapçilerle ilişkilendirilmiş olan token’lar, ünlülerin sert iniş çıkışlarına karşı %90’lık bir düşüşle kayda değer bir şekilde öne çıkıyor. Bu projeler, karmaşık entrikalarla dolu ünlüler dünyasında dikkat çekici bir yer edinmiş durumda.

Rapçi ve model Iggy Azalea tarafından 29 Mayıs’ta piyasaya sürülen “MOTHER” adlı token, bu alanda yalnızca sağlam bir duruş sergileyen tek projeydi.

Anne Iggy, 6 Haziran’da 134 milyon dolarlık bir piyasa değerine ulaştı ve bu başarı ile tarih boyunca görülen en yüksek fiyat olan 0,1272 doları belirledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.