Haberler

Banka Devi Morgan Stanley’den Kripto Piyasası Açıklaması!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Banka devi Morgan Stanley’den kripto piyasası açıklaması. Morgan Stanley’e göre, kripto para likiditesinin bir ölçüsü olan stablecoinlerin piyasa değeri düşmeyi durdurmuş olsa da, kaldıraç talebi henüz artmaya başlamadı.

Stablecoinlerin piyasa likiditesinin bir işareti olan piyasa değeri düşüşü, onları kullanan kurumsal yatırımcılar tarafından durduruldu. Buna rağmen, Morgan Stanley yakın tarihli bir araştırma raporunda yeniden açılmaya çok fazla talep olmadığını bildirdi.

 Banka Devi Morgan Stanley'Den Kripto Piyasası Açıklaması!

Morgan Stanley: Tekrardan Pozisyon Açma Talepleri Düşük

Anket, altın veya ulusal para birimleri gibi fiziksel varlıklarla ilişkilendirilen kripto para piyasa değerinin Nisan ayından bu yana ilk kez aylık bazda düşmediğini iddia ediyor. Bu, aşırı şirket sarsıntısının hala en yüksek seviyesinin %20 altında olsa bile geçici olarak durduğunun bir göstergesi olarak yorumlandı.

Banka, stablecoin Tether’in (USDT) artık yanmadığını ve piyasa değerinin geçen hafta gerçekten arttığını ve sadece 10 günde 1,7 milyar dolar arttığını açıkladı.

Merkez bankaları para politikalarını sıkılaştırmaya devam ederken, Morgan Stanley yaptığı çalışmada kripto para girişimlerini finanse etmek için çok fazla borçlanma talebi olmadığını kaydetti. Ayrıca, merkeziyetsiz finansman (DeFi) platformlarına borç verme oranının bu yıl %70 düştüğünü kaydetti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.