HaberlerKripto Para Birimleri

Toncoin, 250 Milyon Dolarlık Ekosistem Fonu Başlattığını Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Toncoin, 250 milyon dolarlık ekosistem fonu başlattığını duyurdu. Toncoin, Huobi ve Kucoin tarafından desteklenen 250 milyon dolarlık bir ekosistem fonunun kurulduğunu duyurdu.

Huobi ve Kucoin gibi yatırımcıların yardımıyla, Telegram’dan bağımsız ancak onun onayına sahip olan başarısız proje TON’un yeni versiyonuna dayalı girişimlere yardımcı olmak için 250 milyon dolarlık bir ekosistem fonu kuruldu. EXC Pioneer Fund, 3Commas Capital, Orbs, TON Miners ve Kilo Fund, fonun diğer katkıda bulunanları arasındaydı. Para, geliştiricilerin TON blokzinciri için uygulamalar oluşturmasına yardımcı olmak için kullanılacak.

Ton, 2020 yılında Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından kayıt dışı menkul kıymetler satmakla suçlandıktan sonra Telegram tarafından kapatıldı. Topluluk üyeleri ise projeyi yeniden başlattı ve üzerinde çalışmaya devam etti. Söz konusu fonun oluşturulması bu süreçteki son adımdır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.