HaberlerAltcoin Haberleri

50 Yıllık Analist Peter Brandt’ten Şaşırtan Sol Açıklaması: SOL, ETH’den Çok Daha İyi…

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Peter Brandt, kripto paralarla ilgili analizleriyle tanınan efsane bir isim. Son zamanlarda yaptığı değerlendirmede, Solana ağının Ethereum’a kıyasla olağanüstü derecede “üstün” olduğunu vurguladı. Marka, Ethereum’un ağır, maliyetli ve iddia ettiği gibi merkezi olmayan bir yapıya sahip olduğunu dile getirdi.

Analizci Peter Brandt, X hakkında oldukça tartışmalı bir değerlendirme yaptı. Brandt, Solana’nın Ethereum’a karşı son derece üstün olduğunu dile getirdi. Ethereum destekçileri ise Brandt’ın bu paylaşımına adeta fırtına gibi karşılık verdiler.

Solana, Ethereum’a kıyasla çok daha hızlı ve kullanıcı dostu olduğunu iddia eden Brandt, merkeziyetsizlik konusunda ise Ethereum ağını sert bir şekilde eleştirdi.

“SOL ve ETH arasında bir savaş çıksa kimin kazanacağı çok açık olurdu. Ethereum ağı hantal, yavaş, pahalı ve sorunlu. Merkeziyetsiz olduğunu iddia etse de öyle değil. Solana ise kullanıcı dostu ve iyi bir organizasyona sahip… Önümüzdeki aylarda SOL fiyatı, ETH karşısında %100 oranda daha fazla değerlenecektir”

“Ethereum’da sürekli sorun var”

Brandt, tweetinin ardından gelen mesajlara karşılık bir tweet daha attı. “ETH destekçilerinden birçok saçmalık duyuyorum. Sürekli ‘Ethereum şunu düzeltiyor, bunu düzeltiyor’ diyorlar. Sürekli ETH ile ilgili bir problem çıkıyor. Her zaman düzeltilecek bir şeyler var. ABD’de üretilen arabalar gibi…” şeklinde konuştu.

Ünlü analist, Solana’nın merkezi olmadığı yönündeki iddialara sessiz kalan bir kişiye şöyle karşılık verdi: “Ethereum’un aslında ne kadar merkeziyetsiz olduğunu sen de çok iyi biliyorsun.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.