Haberler

SEC’in Bitwise Karşı Suçlamaları Kafaları Karıştırdı!

ABD piyasa düzenleyicisi SEC'in Bitwise adlı bir şirkete yönelik suçlamaları kafaları karıştırdı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD piyasa düzenleyicisi SEC’in Bitwise adlı bir şirkete yönelik suçlamaları kafaları karıştırdı. Suçlamaların varlık yönetimi devi Bitwise Asset Management ile ilgili olabileceği iddiaları sosyal medyada gündeme geldi. Varlık yönetim şirketi suçlamaların isim benzerliğinden kaynaklandığını açıkladı.

Bitwise Asset Management, dolandırıcılıkla suçlanan Bitwise Industries ile herhangi bir bağlantısının olmadığını vurguladı. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Bitwise Industries’in kurucuları Irma Olguin Jr.’a karşı dava açtı ve Jake Soberal’i 100 milyon dolarlık dolandırıcılıkla suçladı. SEC, başarısız olan teknoloji girişiminin yatırımcıları aldattığını ve para toplamak için belgelerde tahrifat yaptığını iddia etti.

Image 5
Sec'in Bitwise Karşı Suçlamaları Kafaları Karıştırdı! 3

Şirketin adının kripto fon yöneticisiyle aynı olması sorun yarattı. Sosyal medyada Bitwise Industries’den bahsederken Bitwise Asset Management logosunun kullanıldığı bazı paylaşımlar kafa karışıklığına neden oldu. Kripto endeks fonu yöneticisi, söz konusu olayla hiçbir ilgisinin olmadığını belirtti. Bitwise Asset’ten yapılan açıklamada Bitwise Industries ile hiçbir ilişkilerinin olmadığı ve hiçbir zaman da olmayacakları belirtildi.

Açıklamada Bitwise Asset Management’ın ABD’nin en büyük kripto endeks fon yöneticileri arasında yer aldığı belirtildi. Bitwise Asset Management, Ethereum vadeli işlem ETF’leri de dahil olmak üzere yatırım için çeşitli kriptoyla ilgili ürünler sunar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.