Bitcoin HaberleriHaberler

Aylar sonra Bir İlk: Bitcoin’de Yeni Bir Rekor Kırıldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

 

Bitcoin, yükseliş momentumunu güçlendirmenin son olarak işareti olan 62.000 doların hemen üstünde şimdiye kadarki en yüksek haftalık mumunu kaydetti.

Bitcoin’de Yeni Rekor Kırıldı

Piyasa kıymeti bakımından en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), geçtiğimiz gün düşüş yaşamaya devam etti. Öyle ki ayılar fiyatı gün içi en düşük düzey olan 58.940 dolara çektikten sonrasında Bitcoin 60.000 doların altında kapanmaya tehlikeli bir halde yakındı.

Ancak, alıcılar zamanı haftalık kapanışa saatler kala adım atmayı başardı ve günü kurtardı.

Bitcoin’in önceki üstün dereceli haftalık kapanışı Nisan ayı başlarında kaydedildi. Lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) 14 Nisan’da mevcut yaşam boyu zirvesi olan 64,804 dolara ulaşmasından bir tek birkaç gün önce geldi.

O zamanlar, ABD’nin önde gelen kripto para borsası Coinbase‘in merakla beklenen halka arzı, Bitcoin’deki bu üstün dereceli düzey için kilit bir katalizördü.

Ancak bu sefer, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ilk Bitcoin vadeli işlem borsa yatırım fonunu onayladıktan sonrasında Bitcoin 60.000 dolar seviyesini aştı.

Bitcoin Bir Yükseliş Modeli Sergiliyor

Üç yeşil uzun gövdeli mumla, Bitcoin şimdi tipik olarak güvenilir bir yükseliş göstergesi olarak kabul edilen “üç beyaz asker” modelini sergiliyor.

Bitcoin
Bitcoin

Lider kripto para biriminin küçük gölgelerle üç mum atmayı başarması, fiyatın her fiyat aralığının en üzerine yakın kapanmasından bu yana boğaların denetim altında bulunduğunu gösteriyor.

İçeriğin kaleme alındığı sırada önder kripto para birimi Bitcoin (BTC), son 24 saatte %2.75’lik bir artışla 62.460 dolar seviyelerinde alım satım işlemleri görmeye devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.