Borsa HaberleriHaberler

Binance CEO’su Ronin Bridge Saldırısından 5.8 Milyon Dolar Kurtarıldığını Duyurdu!

Axie Infinity'nin Ronin ağından 170.000'den fazla Ethereum çalan bilgisayar korsanları, Mart ayının sonunda nakit paranın bir kısmını Binance'e taşıdı. Binance CEO'su Chagpeng Zhao yaptığı açıklamada, 5.8 milyon dolarlık kripto para biriminin alındığını da ortaya koydu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kötü niyetli bilgisayar korsanları bir kez daha Blockchain teknolojisi tarafından yenildi. Hackerlar, Axie Infinity’nin Ronin köprüsüne erişim sağladı ve Binance borsasına 5,8 milyon dolarlık Bitcoin aktardı. Ağ köprüsü üzerinden işlemleri izleyerek Axie Infinity ekibine yardımcı olacağını belirten Binance borsası, hack’in ilk gününde üzerine düşeni yaptı ve kendi sistemine giren nakit paraya el koydu.

“Daha önce de yaptık.”

Duyuru, Binance CEO‘su “CZ” tarafından Twitter hesabından yapıldı. Zhao şu ifadeleri kullandı:

Bugün, DPRK hacker grubu Axie Infinity paralarını kaydırmaya başladı. Bu paraların bir kısmı Binance’e aktarıldı ve 86 farklı hesap arasında paylaştırıldı. Toplam 5,8 milyon dolar geri alındı. Geçmişte diğer girişimler için benzer prosedürleri uygulamıştık. Güvenle kalın.

Ronin Bridge Saldırısı
Ronin Bridge Saldırısı

Ronin Bridge Saldırısı

Sky Mavis tarafından Axie Infinity oyunu için özel olarak tasarlanan Ethereum bağlantılı yan zincir Ronin‘in 173 bin 600 ETH ve 25.5 milyon USDC çalınmıştı. Hacker’lar 23 Mart’ta para çalmaya başladılar, ancak 29 Mart’a kadar kimse hırsızlıktan haberdar olmadı.

Kazanmak için oyna” mottosuyla kurulmuş bir platform olan Axie Infinity, özellikle 2021 yazında büyük ilgi gördü ve hatta koronavirüs pandemisi nedeniyle işsiz kalan birçok Asyalı gencin geçim kaynağı haline geldi. önceki mesleklerinden elde ettikleri gelirleri desteklemek için.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.