Altcoin HaberleriHaberlerNFT Haberleri

NFT Platformu Rarible’den Ücretsiz NFT Oluşturma Uygulaması!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

 

2021 yılının hiç tartışmasız en çok konuşulan dijital eser ekosistemi Non-fungible token (NFT), gün geçtikçe popülarite kazanmaya devam ediyor.  Artan NFT ilgisi Non-fungible token (NFT) pazarı Rarible’yi harekete geçirdi. Rarible, kullanıcıları ücretsiz NFT üretebilecekleri “lazy minting” adlı yeni hizmetini meraklılarına duyurdu.

Ücretsiz NFT Üretme Detayları

NFT pazarı Rarible, bugün yaptığı açıklamada verilerin basıldıktan hemen sonra blok zincirinde depolandığı geleneksel yöntem yerine sunulan yeni program kapsamında NFT‘lerin “yaratılma anında değil, satın alma anında basılacağını” duyurdu. Bunun yanında işlem tutarının ürün satın alma anında alıcı tarafınca ödeneceği bilgisi de paylaşıldı. Ayrıca bu durumda verilerin IPFS isminde olan merkezi olmayan bir eşler arası depolama sisteminde depolanacağı da ifade ediliyor.

Bilindiği üzere NFT ekosistemindeki gelişme Ethereum ağındaki işlem ücretlerini gözle görülür şekilde arttırdı. Artan işlem ücretleri karşısında birçok yatırımcı Solana gibi alternatif Blockchain ağlarına yönelmiş durumda

Rarible Analytics’ten alınan verilere bakılırsa, tek bir ERC-721 token’ını basmak için Rarible’daki mevcut işlem tutarı, mevcut fiyatlarla 82.26 dolara eşdeğer olan 0.022ETH seviyesinde bulunuyor. Ancak ara sıra işlem ücretlerinin özetlemek gerekirse gas fee’lerin yüzlerce dolara çıkmış olduğu da görülüyor.

Bu nedenle Rarible’ın yeni uygulamasının geniş pazar üstündeki potansiyel etkisi bilinmemekle beraber bu durum muhtemelen NFT topluluğunun hoşuna gidecektir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: NFT Nedir? NFT Domain Alanının Durdurulamaz Yükselişi!

NFT Ekosisteminin Gelişimi

NFT dünyasın gün geçtikçe büyüyor ve gelecek için sunduğu avantajların bilinirliği arttıkça büyümenin devam edeceği düşünülüyor. Birçok şirket artan piyasadan payını almak için mücadelesini sürdürüyor.  Örnek verecek olursak; kripto para borsaları Coinbase, FTX ve Binance de NFT piyasasında yerini alan önemli platformlar arasında yer alıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.