Haberler

Binance CEO’su Sözünü Tuttu! Dev Borsa Rezerv Kanıtını Yayınladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İşlem hacmine göre en büyük kripto para borsası Binance, Proof-of-Reserves (Rezerv Kanıtı) belgesini yayınladı. Son dönemde özellikle FTX’in ani çöküşü sonrasında kripto para borsalarına olan güven azalınca, borsa yöneticileri Rezerv Kanıtı sistemine başlamıştı. Bu sayede borsalar, kullanıcı fonlarının güvende tutulduğunu göstererek azalan yatırımcı güvenini yeniden kazanmaya çalışıyor.

Binance’den Rezerv Kanıtı Duyurusu

Binance

Binance CEO’su Changpeng Zhao 8 Kasım’da tamamen şeffaflık sunabilmek için borsanın kasasını gösteren bir Rezerv Kanıtı mekanizmasına geçileceğini söylemişti. Borsa kullanıcıları Rezerv Kanıtı için adında bir denetleme sistemi başlatılması için harekete geçen CZ sözünü tuttu. Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Rezerv Kanıtı (PoR) Sistemi’yle ilgili hamleyi yaptı ve beklenen duyuruyu yayınladı. Borsa, ilk olarak Bitcoin için rezerv kanıtı sunarken diğer kripto para birimlerine ait rezerv kanıtını önümüzdeki haftalarda paylaşacak.

Borsanın Rezervindeki BTC Miktarı

Şeffaflık ve güven odaklı bir yaklaşım benimseyen Binance, kullanıcı fonlarının güvende olduğunu gösteren Rezerv Kanıtı sistemini yayınladı: “Şeffaflık taahhüdümüzü özetleyen son duyurumuzun ardından Binance, kullanıcı fonlarında şeffaflık sağlama çabamızın bir sonraki adımı olan Rezerv Kanıtı (PoR) Sistemini yayınlıyor. Bu özelliğin lansmanı ilk olarak BTC ile başlayacak ve önümüzdeki birkaç hafta içinde diğer tokenler ve ağlar eklenecektir.” Bu verilere göre, on-chain 582,485.9302 BTC, kullanıcı net rezervi ise 575,742.4228 BTC şeklinde açıklandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.