HaberlerAltcoin Haberleri

Kripto Para Analisti, Avalanche (AVAX) Fiyat Beklentisini Açıkladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Twitter’da SmartContracter isimli geniş bir kitleye hitap eden kripto para analisti, AVAX fiyat beklentisini açıkladı.

Analist’in AVAX Fiyat Hedefi

Kripto para analisti, popüler altcoin Avalanche‘ın son dönemde gerçekleşen fiyat artışının devam edeceğini açıkladı. Analiste göre AVAX, mevcut 130 dolar seviyelerinden bir artış başlatarak 280 dolar fiyat seviyelerine ulaşabileceğini tahmininde bulundu.

Analist,  bir başka takip ettiği altcoinin ise Cosmos (ATOM) olduğunu duyurdu. SmartContracter’e ATOM‘un mevcut yapısının AVAX’ın parabolik bir yükselişe geçmeden önceki fiyat hareketlerine benzettiğini belirtti.

AVAX Son Durum

AVAX, Kripto para piyasasının düşüş yaşadığı son 1 hafta içerisinde 88 dolar fiyat seviyelerinden 144 dolar fiyat seviyelerine yükselerek önemli bir performans göstererek rekor üstüne rekor kırdı.

Avax
Avax

AVAX, kaydettiği zirve fiyat seviyelerinin ardından piyasadaki genel düşüşlere bağlı olarak 129 dolar fiyat seviyelerine gerilese de kaydettiği yukarı yönlü fiyat hareketlerini büyük ölçüde korumayı başardı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.