Altcoin HaberleriHaberler

Elon Musk’tan Binance CEO’suna Dogecoin Sorusu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tesla CEO’su Elon Musk, Twitter üzerinden Binance CEO’su Changpeng Zhao’yu etiketleyerek Dogecoin ile ilgili olan bu soru yöneltti.

Elon Musk’tan CZ’ye “Neler Oluyor” Sorusu

Tesla CEO’su Elon Musk, Dogecoin ile ilgili şüpheli işlemlerin olduğuna inanıyor. Bu konuda Binance CEO’suna şu soruyu yöneltti:

“Hey CZ, Dogecoin kullanıcı işlemlerinde neler dönüyor? Şüpheli görünüyor.”

Elon Musk, paylaşımı sonrasında Dogecoin fiyatı gün içerisinde %3’ün üzerinde artışkaydetti. DOGE, günlük işlem hacmi %74’ü aşkın artış ile düşüş yaşanan kripto para piyasasında önemli bir veri olarak göze çarpıyor.

Bildiğimiz üzere geçtiğimiz haftalarda Binance, Dogecoin para çekme işlemlerini geçici olarak askıya aldığını duyurmuştu. Gelen  tepkilerin ardından Binance, DOGE işlemlerini kısa süreliğne durdurduğunu açıklamıştı.

Yapılan açıklama Dogecoin topluluğu tarafından tepkiyle karşılanırken, kullanıcılar uzayan teknik aksaklıktan yakınmıştı. Dogecoin işlemlerindeki şüpheli aksaklık, işlem ve teknik sorunlar Tesla CEO’Su Elon Musk’ın dikkatini de çekmiş durumda.

Milyarder iş insanı, Twitter üzerinden Binance CEO’su Changpeng Zhao’ya konuyla ilgili sorduğu soruda“şüpheli” ifadesinin yer alması dikkat çekti. Musk, güvenli kripto para işlemi için bazı argümanlar ortaya koyan anonim bir kullanıcının yorumlarını onayladı.

Binance’tan Elon Musk’a Cevap!

Binance borsası, milyarder iş insanı Elon Musk’ın Dogecoin “şüpheli işlemler” iddiasına yanıt verdi. Binance resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre işlemlerin şüpheli olmadığı vurgusu yapılırken sinir bozucu işlem aksaklıkları üzerinde çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Başarılı CEO, Binance paylaşımının ardından yanlış işlem yapmadığı halde teknik aksaklıklardan dolayı zarar gören Dogecoin kullanıcılarının korunması gerektiğini açıkladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.