Haberler

SHIB Coin Eski Popülaritesini Geri Kazanabilecek Mi?

Piyasa hareketleri ile beraber Shiba Inu eski seviyelerine gelebilecek mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Shiba Inu, kripto para birimi alanında ve dışında en çok konuşulan kripto paralardan biri oldu. En parlak döneminde, insanlar kriptoları neredeyse Bitcoin veya Shiba Inu ile ilişkilendiriyordu. Piyasanın volatilitesinden kaynaklı şekilde SHIB eski popülaritesini kaybetmiş gibi görünüyor. Tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.000088 dolardan şu anki 0.000028 dolara düştükten sonra çok şey değişti.

Bununla birlikte, geniş pazarın istikrar kazanmaya başlamasıyla, Shiba Inu da dibe vurdu ve bir toparlanma umudu gösterdi. Bu ayın başında, %50’nin üzerinde bir ralli yaptı ve konumunu korumayı başardı. Teknik olarak, aynı gün 50 ve 200 DMA’yı kırdı ve ertesi gün ani direnç seviyesini geçti. RSI bile artan ivmeyi göstermeyi başardı.

Ciddi satış sinyalleri veren SHIB için düzeltilmiş fiyat DAA farklılığı nihayet grafiklerde bir miktar pozitiflik göstermeyi başardı.

NVT Oranı da fiyat iyileşmesine rağmen oldukça düşük. Bu, kripto para için çekici bir değer teklifine işaret ediyor. Bu nedenle, heyecanı seven ve kaybedecek parası olan bir yatırımcı için iyi bir satın alma fırsatı. Fiyatların çok önemli bir destek seviyesinin üzerinde kalmasıyla, büyük bir yukarı yönlü potansiyele sahip düşük riskli bir giriş olarak kabul edilebilir.

Bununla birlikte, çoğunluğa geçmeden önce dikkate alınması gereken birkaç endişe verici işaret de var. En iyi borsa dışı adresler tarafından tutulan SHIB kripto paralarının arzı, istikrarlı bir şekilde düşüyor. Borsalardaki kripto para arzı ise büyük bir artış gördü.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.