HaberlerAltcoin Haberleri

Kaspa’da (KAS) İki Haftada Hızlı Yükseliş!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son dönemde adından sıkça söz ettiren Kaspa (KAS), hızla ATH fiyatına doğru ilerliyor. Türkiye kripto ekosisteminde büyük bir yatırımcı kitlesine sahip olan KAS, günümüzde fiyat hareketleriyle gündemde yer alıyor. Popüler coin, 0,032 doları test etmesinden bu yana ivmeli bir yükseliş sergiledi. ATH seviyesine ulaşması için ise yüzde 9,19’luk bir artışa daha ihtiyaç duyuyor. Peki, KAS’ın güncel grafiği nasıl bir durumda? Hangi seviyeler kritik öneme sahip?

Kaspa (KAS) Fiyat Analizi

Eylül ayına kötü bir başlangıç yaparak 0,032 dolardan adım atan Kaspa (KAS), düşen trendi kırarak güçlü bir yükseliş yaşadı. 6 Ağustos’ta tüm zamanların en yüksek seviyesini gördükten sonra satış baskısıyla karşılaşan popüler coin, nihayetinde patlama yaparak yükselişini sürdürdü. 0,032 dolardan yakaladığı ivmeyle beraber Kaspa, kısa sürede yüzde 57,80 oranında bir artış göstererek 0,0505 dolara kadar yükseldi.

Güncel fiyata gelecek olan yüzde 9,19’luk bir artış, Kaspa’yı ATH seviyesine taşıyabilir. Şu anda 0,0475 dolar seviyelerinde hareket eden KAS, 0,0518 doları aştığında daha hacimli fiyat değişimleri gösterebilir. Kritik bir öneme sahip olan destek bölgesi ise 0,0444 – 0,0438 dolar aralığıdır. Bu seviyelerin korunamaması durumunda, geri çekilmeler yaşanarak 0,0379 – 0,0358 ve 0,032 dolar seviyelerine doğru hareket edilebilir.

Kaspa (KAS), son dönemde gösterdiği yüksek performansıyla yatırımcıların dikkatini çekmeyi başarmıştır. Kripto para dünyasında hızla popülerlik kazanan Kaspa, yatırımcılara umut veren bir yatırım aracı olarak öne çıkmaktadır. Ancak her yatırım gibi, kripto para piyasasında da riskler bulunmaktadır. Yatırım yapmadan önce kendi araştırmanızı yapmanız ve piyasayı dikkatli bir şekilde takip etmeniz önemlidir.

Ekran Resmi 2023 09 14 11.25.36

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.