HaberlerAltcoin Haberleri

Avalanche Chainlink İle Sürpriz Ortaklık!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Avalanche, tokenleştirilmiş varlıkların keşfinde Chainlink ve Avustralya ile Yeni Zelanda Bankacılık Grubu (ANZ) ile bir araya geldiğini açıkladı.

Türk yatırımcılar tarafından sıkça izlenen popüler bir altcoin olan Avalanche (AVAX), şimdi yeni bir ortaklık duyurusu ile gündemde.

Avalanche, Chainlink ve ANZ ile birlikte çalışarak tokenize edilmiş varlıkları araştırmak için yeni bir adım attı. Bu girişim, kripto dünyasında heyecan verici bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor.

Avalanche ağının Ethereum’a entegrasyonu, tokenize edilmiş varlıkların dünya çapında dolaşımını sağlama amacını taşımaktadır. Bu entegrasyonun, küresel finans dünyasında yeni bir ivme yaratacağı belirtiliyor.

Image 30

ANZ, Chainlink’in blockchain birlikte çalışabilirlik çözümü olan Çapraz Zincir Birlikte Çalışabilirlik Protokolü’ne (CCIP) dayanarak iş yapacak. Bu işbirliğiyle ilgili olarak, ANZ’nin bu protokol sayesinde yeni fırsatlar keşfedeceği belirtiliyor. 

Ava Labs Başkanı John Wu, işbirliği hakkında şu ifadeleri kullandı:

“ANZ projesi, yenilikçi geleneksel finansal hizmet sağlayıcıların, sermaye piyasalarının blockchain tarafından geliştirilen yeni bir versiyonuna nasıl hazırlandıklarını gösteriyor.

Bu testlerde ANZ, zincir içi değer transferine öncülük ederken, Chainlink ve Avalanche tarafından oluşturulan altyapı, kurumsal müşteriler için büyüyen tokenleştirilmiş varlık ekosisteminin ortasında birlikte çalışabilirlik ve özelleştirilebilirlik sunuyor.

Bu girişim, finansın heyecan verici bir geleceğini ileriye taşımaya yardımcı oluyor.”

ANZ Dijital Ek Hizmetler Ürün Lideri Anurag Soin, şunları ifade etti:

“Avalanche’ın Evergreen Alt Ağları, ANZ’nin Avalanche gibi özelleştirilebilir ağlardan yararlanırken yeni kullanım örneklerini ve iş modellerini keşfeden kurumlar listesine katılmasına olanak sağladı. Blockchain, akıllı sözleşmeler ve tokenizasyonun küresel finansal sistemin raylarını nasıl geliştirebileceğini test etmeye devam etmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.