HaberlerTüm Haberler

FTX, Japonya ve Avrupa’daki İşletmelerine Yoğunlaştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İflas ilan ettikten sonra FTX, Avrupa ve Japonya’daki işletmeleri için teklif verme sürelerini uzattı.

Geçtiğimiz yıl gözle görülür bir çöküşe imza atan FTX, yeniden yapılanma prosedürü üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyor. İflas başvurusunda bulunan kripto firmaları grubunun liderleri, alacaklılarını ödeyebilmek için para toplamanın yollarını arıyor. FTX, bazı şirketlerinin olası satışıyla ilgili olarak bir adım daha attı. İflas eden şirket nihayet Avrupa ve Japonya’daki operasyonları için teklif verme sürelerinin uzatıldığını açıkladı.

Ftx Japan Musteri Fonlarini Iade Etmeyi Planliyor

FTX, Japonya ve Avrupa’daki Faaliyetlerini Arttırıyor!

Bloomberg’e göre bugün mahkemeye sunulan bir belgeye göre FTX, para kazanmak amacıyla satmayı planladığı şirketler için teklif verme sürelerini uzattı. mahkemenin dosya sunumuna dayanarak ön teklif için son tarih 8 Mart tarihini verdi, açık artırma tarihi ise 26 Nisan oldu.

Yöneticiler, LedgerX, Japon bölümleri, Singapur kripto borsaları ve Avrupa dijital varlıkları ve türevleri şirketi dahil olmak üzere geçen yılın ikinci yarısında bir dizi bölümünü açık artırmaya çıkarmaya çalıştı.

FTX’in Japonya bölümü müşteri fonlarını ayrı tuttu ve bu ay müşterilere varlıkları geri vermeye başlayabilir. Japonya Mali Hizmetler Ajansı’na göre, birimin sahibi değişse bile izinler geçerli olmaya devam edecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.