HaberlerTüm Haberler

Nasdaq Kripto Endeksi, Boğaların Desteğiyle Yükseliyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Nasdaq Kripto Endeksi (NCI), kripto para birimlerinin yükselişte olduğu Ocak ayında %37,2 arttı.

Geçen yıl zorlu bir yıl geçiren kripto para piyasası, Ocak ayında başladığı yükseliş trendine devam ediyor. ABD’den gelen olumlu sinyaller de kripto para boğalarının iştahını açtı. Bitcoin ve altcoinlerin yaşadığı yükseliş diğer endeksleri de etkiliyor. NCI, boğaların güçlü desteğiyle Ocak ayında yüzde 37,2 yükseliş kazandı.

Nasdaq Kripto Endeksi, Boğaların Desteğiyle Yükseliyor!

Nasdaq Kripto Endeksi, Bitcoin ile Beraber Yükseliş Kazanıyor

Değişen piyasa duyarlılığının sembolü olan Nasdaq Kripto Endeksi (NCI), Ocak ayında yüzde 37,2 artışla Mayıs 2020’den bu yana üçüncü en yüksek aylık getirisini oluşturdu

Bitcoin Korku ve Açgözlülük Endeksi, yaklaşık olarak 10 ay sonra korku iğnesini açgözlülüğe çevirdi. Bu, geçtiğimiz aylardaki kripto düşüş eğiliminin göz ardı edildiğini gösteriyor.

Nasdaq tarafından Hashdex ile ortaklaşa geliştirilen NCI, Bitcoin fiyatının ötesinde bir endüstri karşılaştırması sağlayan çeşitli dijital varlıkları kapsıyor. Geçen yaz endeks BTC, ETH, LTC, DOT, BCH ve UNI’yi içeriyordu.

Hashdex Baş Teknoloji ve Ürün Müdürü Samir Kerbage şunları söyledi:

Mevcut makro ortam, kripto ve diğer riskli varlıklar için zorluklar sunmaya devam ederken, NCI’nin güçlü performansı, yatırımcıların en yıkıcı ve olgun kripto varlıklarında uzun vadeli değeri görmeye devam ettiklerinin açık bir işaretidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.