Altcoin HaberleriHaberler

Anonim Balinanın Yeni Adresi Shiba Inu: 50 Milyon Dolarlık SHIB Token Aldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

International Business Times’ten edinilen bilgilere göre geçtiğimiz perşembe anonim bir balinasının yaklaşık 50 milyon dolarlık SHIB Token aldığı bildirildi. Anonim Balinanın ilk olarak 6 trilyon SHIB token’ı satın aldığını ve bu alıma bugün 3 parça halinde 276 milyar Shiba Inu token’ı daha ekledi öğrenildi. Balinalar popüler kripto para birimi Shiba Inu’ya büyük ilgi gösteriyor.

Anonim Balinanın Yeni Adresi: SHIB Token

International Business Times’ın yayınladığı makaleye gore, bilinmeyen bir balina Perşembe günü 43.838.916 dolar karşılığında akıllara durgunluk veren 6 trilyon SHIB satın aldıktan sonrasında, bugün erken saatlerde başka bir satın alım daha gerçekleştirmiş oldu. Anonim balina, Dogecoin katili olarak anılan SHIB token’den 275 milyar tane daha aldı. Balina, Perşembe günü  6 Trilyon, cumartesi günü de 3 parça halinde 276 milyar token aldı.

Balinanın bu alımıyla birlikte SHIB fiyatının yüzde 7’nin üstünde artış gösterdi.

Shibusdt Grafi̇ği̇
Shibusdt Grafi̇ği̇

Öte taraftan içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla popüler şaka para birimi Shiba Inu (SHIB) son 24 saatte %7.02 artış yakalarken 0.00000805 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

[epic_element_newsticker newsticker_title=”İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:” newsticker_icon=”fa-bullhorn” newsticker_background=”#0a0a0a” newsticker_text_color=”#dd9933″ unique_content=”unique1″ include_post=”3842″ scheme=”alt”]

Balinalardan Shiba Inu’ya Markaj

Kripto balinaları, Dogecoin (DOGE) rakibine ilgi duymaya başladı. Balinalar bilhassa kripto para biriminin eToro platformuna eklendiği Haziran ayının sonlarında, büyük miktarlarda SHIB satın aldı.

Temmuz ayının son haftasında, latife para birimi Coinbase Pro ve WeBull tarafınca listelendiğinde, balinalar SHIB’de başka bir büyük pozisyon ekledi. Ek olarak Shiba Inu, Eylül ve Ağustos aylarında Binance ve Coinbase tarafınca eklendiğinde, balinaların soğuk cüzdanlarına daha oldukça SHIB girdi.

SHIB Topluluğu Yeni Listelemeyi Bekliyor!

SHIB topluluğu, Shıba Inu’nun Robinhood borsasında listelemesini dört gözle bekliyor. Öyle ki bazı SHIB fanatikleri Shiba Inu‘nun listelenmesi için borsaya günlük istekler gönderiyor. Ayrıca listelemenin yapılması için Change.org’da imza kampanyası başlatıldı ve 200.000’e yakın kişi bu kampanyaya destek verdi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.