Bitcoin HaberleriHaberler

Analistten Bitcoin ve Altcoin Yatırımcılarına Uyarı: 1 Mart, Saat 03.00’a Dikkat!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında uzman olarak bilinen DonAlt, son görüşlerini paylaştı. DonAlt, 2022’nin Kasım ayında Bitcoin’in 16 bin doların altına düştüğü zaman BTC aldığını duyurmuştu. Ancak BTC’nin 25 bin dolara çıkması sonrasında ellerindeki BTC’leri sattığını açıkladı ve 23 bin dolardan yeniden alım yaptığını belirtti.

Bitcoin’de Aylık Mum Kapanışına Dikkat!

DonAlt, BTC’nin aylık mum kapanışına yaklaştığını ve bunun piyasalar için çok önemli bir an olduğunu belirtti. BTC’nin 23 bin 291 dolarlık aylık direncin üzerinde mum kapanışı yapması halinde BTC’nin 2023 rallisinin henüz bitmediğinin işareti olacağını söyledi. Ancak, bu seviyenin altında bir kapanış gerçekleşirse küçük bir düşüş yaşanabileceğini belirtti. Yine de genel olarak BTC’nin tekrar yukarı yönde hareket edeceğini düşündüğünü ve BTC alımından memnun olduğunu ifade etti.

BTC’de Kritik Seviyeyi İşaretledi

DonAlt, Bitcoin’in bir kez daha 23 bin doların altına düşmesi ve 22 bin 500 dolar civarında önemli bir kısa vadeli destek bölgesine yaklaşması halinde, yatırımcıların son derece dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı. Çünkü bu durumda daha yüksek dipler yapılmadığı bir alana girileceğini ve eski aralıklara, 22 bin 500 doların altına geri dönüleceğini söyledi.

Bitcoin, bu yazının hazırlandığı sırada yüzde 0,35 düşüşle 23 bin 306 dolardan işlem görüyordu. Tüm yatırımcıların 1 Mart, saat 03.00’a dikkat etmelerini öneriyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.