Bitcoin HaberleriHaberler

Kripto Para Piyasasında Güncel Durum: En Popüler Kripto Para Birimleri

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin (BTC), dünkü yükselişinin ardından yeniden düşüşe geçerek 23.300 dolar fiyat seviyelerine geriledi. Ethereum (ETH) da son fiyat hareketlerinin ardından 1.625 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Bu durum, kripto para piyasasının toplam değerinin CoinMarketCap verilerine göre 1,06 trilyon dolar seviyelerine düşmesine neden oldu.

Bitcoin Btc Coin Turk Com 23

Bitcoin (BTC), Kritik Seviyelerde Konsolide Oluyor

ABD’den gelen makroekonomik veriler, yatırımcılar tarafındaki risk iştahının önemli ölçüde azalmasına sebep oldu. Bu nedenle lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), dün akşamki yükselişinin ardından hızla düşüşe geçti. Kripto para piyasasındaki çoğu altcoin de benzer bir düşüş eğilimi gösterdi ve değer kayıplarına hız kazandırdı. Son 24 saat içinde yaklaşık 100 milyon dolarlık short ve long pozisyonunun tasfiye edildiği görüldü.

Kripto Para Piyasasında Bugün: En Çok Dikkat Çeken Kripto paraları

Öte yandan, NEM (XEM), ImmutableX (IMX) ve SingularityNET (AGIX), son 24 saat içinde piyasa değeri en yüksek 100 kripto para birimi arasında en yüksek oranlı değer artışını kaydeden ilk üç kripto para birimi oldu. Stacks (STX), Conflux (CFX) ve Optimism (OP) ise en yüksek oranlı değer kaybı kaydeden kripto para birimleri arasında yer aldı.

Kripto para birimleri yüksek volatiliteye sahip oldukları için yatırım yapmadan önce dikkatli araştırma yapılması ve risklerin bilinmesi önemlidir. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.