Haberler

Bitcoin Yatırımcıları Beklemede, BTC 44 Bin Dolarlık Direnci Aşabilecek Mi?

Bitcoin, 42.709 dolardan işlem gördüğü için geçen haftadan bu yana %0.7 karla yatay hareket ediyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Piyasa değerine göre Bitcoin, mevcut seviyelerinin orta seviyesinden reddedildiği için kritik desteği sürdürüyor.

Bitbank’ın kripto analistinin yakın tarihli bir raporuna göre, Yuya Hasegawa Bitcoin, ABD Federal Rezervi’nden (FED) para politikasında bir değişiklik olasılığı tarafından tetiklenen satış baskısı gördü. Ek olarak, kripto piyasası, Rusya-Ukrayna durumu etrafındaki gerilimlerdeki artışa tepki verebilir.

Rusya Federasyonu kripto para birimleriyle ilgili birkaç yükseliş duyurusu yapıyor, ancak Hasegawa’nın iddia ettiği gibi, durumun Ukrayna ile tam bir çatışmaya ve bir NATO müdahalesine dönüşmesi durumunda ülke dijital varlıkları kullanmaya hazırlanıyor olabilir.

Bu senaryoda, yatırımcılar servetlerini korumak için kripto para birimini ve değerli coinleri satın aldıkça Bitcoin kazançlarını arttırabilir. Bununla birlikte, Rusya-Ukrayna konusu ABD borsasını etkilerse, herhangi bir kâr her an bir zarara dönüşebilir.

Elde edilen veriler, Bitcoin’in 41.000 dolar civarında destek görebileceğini gösteriyor. Çünkü, 10 milyon dolarlık teklif emri bu seviyelerde hareket ediyor.

Bitcoin, tek başına 44.000 dolarda oturan 20 milyon doların üzerinde talep emri olduğu için büyük bir dirençle karşı karşıya. Bu talepler, önemli bir alan elde etmek için gelecekteki herhangi bir yükseliş momentumunu önleyebilir.

İleriye dönük hareketler ön görülebilir seviyede değil şimdilik… Piyasadaki büyük düşüşten sonra Bitcoin ufak bir atak yaparak 40 bin dolar seviyelerine geri geldi. Peki, buradan 50 bin dolar seviyeleri gelebilecek mi?

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.