Altcoin Haberleri

Günün Öne Çıkan Kripto Paraları Hangileri Oldu? 26 Kasım 2023

Yakın zamandaki FUD haberlerine rağmen Bitcoin (BTC), 38.000 dolar seviyesine yaklaşarak alıcıların iştahını artırdı ve altcoin piyasasında yükselişe geçti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Yakın zamandaki FUD haberlerine rağmen Bitcoin (BTC), 38.000 dolar seviyesine yaklaşarak alıcıların iştahını artırdı ve altcoin piyasasında yükselişe geçti. Ancak bu süreçte lider kripto para birimi Bitcoin’in yanı sıra hangi altcoin’ler fiyat değişimi yarattı? 26 Kasım’da altcoin’lerdeki hareketlilik nasıl kaydedildi? İşte günün öne çıkan kripto paraları:

Kazananlar Listesi

Son 24 saatte en çok yükselen coin’ler listesinde VeChain (VET) zirveye oturdu. VET, yüzde 9,46 artış göstererek dikkatleri üzerine çekti. İkinci sırada yüzde 8,78’lik artışla Stepn (GMT) yer alırken, üçüncü sırada yüzde 8,75’lik artışla Cosmos (ATOM) bulunuyor. Dördüncü sırada yüzde 7,48’lik artışla Klaytn (KLAY) ve beşinci sırada ise yüzde 6,56’lık artışla Terra Classic (LUNC) yer aldı.

Ekran Resmi 2023 11 26 09.53.38

Kaybedenler Listesi

En çok düşen coin’ler listesinin başında FTX Token (FTT) yer alıyor. Son 24 saatte yüzde 6,90 düşüş yaşayan FTT, zirveye yerleşti. Ardından, yüzde 4,58 değer kaybeden Mina (MINA) geliyor. Üçüncü sırada yüzde 4,47’lik düşüşle Synthetix (SNX), dördüncü sırada yüzde 4,37’lik düşüşle The Graph (GRT) ve son sırada ise yüzde 4,19’luk değer kaybıyla Sui (SUI) yer alıyor.

Altcoin piyasasında yaşanan bu hareketlilik, yatırımcılar ve kripto para topluluğu arasında büyük bir ilgi uyandırdı. Bitcoin’in güçlü performansıyla birlikte altcoin’lerin de yükselişe geçmesi, kripto piyasasının canlılığını koruduğunu gösteriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.