Bitcoin HaberleriEthereum Haberleri

Dev yatırım şirketi harekete geçti, dalgalanmalara rağmen 20 milyon dolarlık BTC ve ETH aldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasalarında geçtiğimiz yıl genelinde yaşanan rallinin arkasında birçok etken yer almış olsa da en büyük pay sahiplerinden biri, sektöre giren kurumsal yatırımcılar olmuştu. Bu kapsamda ilk adımı Ağustos 2020’de MicroStrategy şirketi atmış ve şirket, kripto para satın alan ilk halka açık şirket olmuştu. Bu adımdan sonra diğer birçok şirket de kripto para alımları gerçekleştirmeye başlamıştı. Bu kez de Cambrian Asset Management, 20 milyon dolardan fazla değerde Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) satın aldı.

20 MİLYON DOLARLIK BTC VE ETH SATIN ALDI

20 Milyon Dolarlik Btc Ve Eth Satin Aldi

Kripto para piyasasında görülen dalgalanmalara rağmen şirketler Bitcoin satın almaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde MicroStrategy bir kez daha rezervlerine Bitcoin eklemiş ve 301 BTC satın alarak, kasasındaki BTC sayısını 130 bine yükseltmişti. Bu hamleden sonra bu kez de Cambrian Asset Management, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) yaptığı bildirimde 20 milyon dolarlık Bitcoin ve Ethereum satın aldığını duyurdu.

13 MİLYON DOLARLIK ETH, 7 MİLYON DOLARLIK BTC

Dijital varlıklar alanında uzmanlaşmış kantitatif bir yatırım şirketi olan ABD merkezli Cambrian Asset Management, yaklaşık 13 milyon dolar değerinde Ethereum ve yaklaşık 7 milyon dolar değerinde de Bitcoin satın aldı. Yönetimi altında 250 milyon dolarlık varlık bulunan şirket, geçtiğimiz Mart ayında sistematik Bitcoin ve Ethereum fonlarının tekrar açıldığını açıklamıştı. Şirket bu fonların vergi doğuran olayları ertelemeye çalıştığını, aşağı yönlü riskleri azaltan ve ciddi ölçüde yukarı yönlü potansiyeli koruyan bir stratejide olduğunu bildirmişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.