Haberler

Biden’ın Kararları Değişiyor mu: Kriptoya Destekçi mi Olacak?

Dünkü akşam, SEC'den gelen büyük bir U dönüşü, analistlerin %25 olarak tahmin ettikleri onay oranını %75'e çıkarmalarına neden oldu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dünkü akşam, SEC’den gelen büyük bir U dönüşü, analistlerin %25 olarak tahmin ettikleri onay oranını %75’e çıkarmalarına neden oldu. Eric Balchunas adlı ETF uzmanı, bu değişikliğin ABD’de yaklaşan seçimlerle ilişkili olduğunu düşünüyor.

SEC’nin 10 Ocak’ta Bitcoin spot ETF’lerini onaylamasının hemen ardından gözlerini Ether spot ETF’lerine çevirmesi bekleniyor. Analistler ve ETF uzmanları, SEC’nin Ether spot ETF’lerine onay verme ihtimalini düşük görüyordu; fakat ansızın tüm senaryolar değişti.

Image 45

Elbette, ABD’nin kasım ayındaki başkanlık seçimleri için heyecan dorukta! Donald Trump ve Joe Biden, bir kez daha karşı karşıya gelecekler. The Block’a konuşan Bloomberg ETF analisti Eric Balchunas, değişimin Biden ve ekibinin etkisiyle olabileceğini belirtti. Bu seçimler, ülke ve dünya için büyük önem taşıyor.

“Bazı politikalar değişiyormuş gibi gözüküyor. Kripto yavaş yavaş politize olmaya başladı. Seçimin yaklaşması bunun en büyük nedenlerinden… Biden hükumeti artık daha az kripto karşıtı gözükmek isemiş olabilir. SEC’nin kripto saklama konusunda belli standartlar getiren kuralına karşı çıkan kanun, Biden tarafından reddedilirse de, bu onun kripto karşıtı duruşunu da sağlamlaştırır”

Trump Sinyali Vermişti

Bilinmelidir ki, Biden’ın rakibi olan Trump, kripto paralar konusunda önceki dönemlere göre tamamen zıt bir yaklaşım sergilemeye başlamıştı.

İşte Biden ve ekibi de bunu görmüş ve en azından kripto karşıtı bir duruş sergilemekten vazgeçmiş olabilir.

Perşembe ve cuma günlerinde VanEck ve ARK Invest’in Ether spot ETF’leri konusundaki kararları, bu tür tartışmaların bir çeşit sonunu getirecek gibi görünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.