AnalizHaberler

Bitcoin ve Ethereum Analizi: BTC ve ETH’de Yükseliş Gelecek Mi?

En büyük iki kripto para olan Bitcoin  ve Ethereum için hangi kritik destek ve direnç alanları bulunuyor? BTC ve ETH'de yükseliş gelecek mi? 

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

En büyük iki kripto para olan Bitcoin  ve Ethereum için hangi kritik destek ve direnç alanları bulunuyor? BTC ve ETH’de yükseliş gelecek mi?

Aylık “The Bitcoin Monthly” bülteninin en son baskısında merkezi olmayan blok zincirlerin her zamanki kadar güçlü olduğunu iddia eden ARK Invest’e göre FTX çöküşü, kripto para birimleri tarihindeki en zarar verici olaylardan biri olabilir. Daha ucuz Bitcoin (BTC) ve alternatif kripto para birimi fiyatları alıcıları cezbedebilir mi? Önde gelen iki kripto para olan Bitcoin (BTC) ve Ethereum’un (ETH) fiyat analizini birlikte inceleyelim.

Bitcoin (BTC) Analiz

Son günlerde, en popüler kripto para Bitcoin’in fiyatı, 20 günlük üstel hareketli ortalama olan 16.966 Dolar’a yakın işlem görürken, aynı zamanda kritik destek seviyesi olan 16.787 Dolar’a çok yakın. BTC/USDT çifti, söz konusu destek seviyesinin kırılması halinde 16.000$’a düşebilir ve bu da ayılara kısa vadeli fiyat hareketinde üstünlük sağlar. Bu, paritenin birkaç gün daha mevcut 15.476$ ve 17.622$ fiyat aralığında kalmasına izin verecektir. Ek olarak, ayarlanan aralıklar arasındaki boşluk arttıkça kırılmanın daha güçlü olacağı söylenebilir. Boğaların fiyat artışı açısından üstünlük kazanması için kripto para biriminin fiyatının 50 günlük basit hareketli ortalama olan 18.122 $’ın üzerine çıkması ve konumunu koruması gerekebilir. İkisi daha sonra ivme kazanabilir ve 20.000 dolara kadar yükselebilir.

Btc Analiz
Btc Analiz

Ethereum (ETH) Analiz

En popüler akıllı sözleşme platformu Ethereum, bir aralıkta işlem gördükten sonra 7 Aralık’ta 20 günlük EMA’nın (1.250 $) altına düştü. Bu, ayıların artık boğalara üstün geldiği anlamına gelebilir. Kripto para biriminin fiyatı 20 günlük EMA’nın altında kalırsa, ETH/USDT çifti 1.151 dolara ve ardından 1.073 dolarlık kritik desteğe düşebilir. Popüler inanışın aksine, Ethereum fiyatının hızlı bir şekilde artması ve 20 günlük hareketli ortalamanın üzerine çıkması durumunda fiyat düşüşlerinde ciddi bir alım düşünülebilir. Bu, kripto para biriminin 1.331 dolarlık 50 günlük SMA’sının üzerinde bir kırılma olasılığını artırabilir.

Eth
Eth

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.