HaberlerBitcoin Haberleri

Ünlü Milyarder Mike Novogratz, Yatırımcıları Bitcoin Almaya Çağırıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin’e olan inancıyla tanınan ünlü milyarder Mike Novogratz, Bitcoin topluluğuna katılma çağrısında bulundu.

Novogratz, ABD’nin giderek artan ulusal borcuyla ilgili endişelerini dile getirdi ve bu haberin etkisiyle Bitcoin satın alımı yapılmasını istedi. Kripto savunucusu olan Novogratz, ulusal borcun son bir ayda 1 trilyon dolar arttığını belirten baş piyasa stratejisti Charlie Bilello’nun açıklamasının ardından yatırımcıları teşvik etmek amacıyla bu çağrıyı yaptı.

609E85Aea807Be0018D621A0
Ünlü Milyarder Mike Novogratz, Yatırımcıları Bitcoin Almaya Çağırıyor! 3

Mike Novogratz, Bitcoin Alın Çağrısında Bulundu!

Novogratz, borçta endişe verici bir artış olduğunu “çılgınca” şekilde ifade ederek dikkat çekiyor. Bitcoin’in doların değer kaybetmesine karşı bir koruma olarak görülmesi, bu milyarder tarafından vurgulanıyor. Aynı zamanda takipçilerine Bitcoin’in potansiyelini keşfetmelerini öneriyor. Bilello’nun verilerine göre, ABD’nin kamu borcu Temmuz ayının ilk haftasında 32.47 trilyon doları aşmış durumda. Bu miktar, Haziran ayında imzalanan bir yasayla geçersiz kılınan 31.4 trilyon dolarlık maksimum borçlanma limitini aşıyor. Yasaya göre, borç tavanı geçici olarak 2025 yılına kadar kaldırılırken, önümüzdeki on yıl içinde ABD’nin bütçe açığının 1.5 trilyon dolar azaltılması gerekiyor.

Novogratz’ın Bitcoin’e yatırım yapma çağrısı, iki önemli faktör etrafında şekilleniyor gibi görünüyor. Birincisi, milyarder Bitcoin‘i hükümetin enflasyonist para politikalarına karşı bir koruma olarak görüyor. İkincisi ise ulusal borçtaki önemli artışın para arzında bir katalizör olabileceği ve bu durumun Bitcoin fiyatlarını yükseltebileceği inancı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.