Haberler

Binance’nin eski CEO’su Changpeng Zhao’nun Tahliye Günü Yaklaşıyor!

Binance'nin eski CEO'su Changpeng Zhao, Kaliforniya'daki hapishanede hapis cezasını çekiyor ve tahliye tarihi 29 Eylül olarak belirlendi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance‘nin eski CEO’su Changpeng Zhao, Kaliforniya’daki hapishanede hapis cezasını çekiyor ve tahliye tarihi 29 Eylül olarak belirlendi. Amerikan Cezaevleri Dairesi resmi sitesine göre, CZ’nin cezasını tamamlayıp serbest kalacağı tarih netleşti: 29 Eylül.

Binance borsası kurucularından ve uzun yıllardır CEO’luk görevini sürdüren Changpeng Zhao’nun hapisten çıkacağı tarih nihayet resmiyet kazandı. ABD Cezaevleri Dairesi’nin verilerine göre CZ, 29 Eylül’de tahliye olacak. Bu tarih önceden konuşuluyordu, ancak web sitesindeki resmi duyuruyla kesinlik kazandı.

Yaklaşık dört aydır Kaliforniya’da cezasını çeken CZ’nin konakladığı mekan ağustos ayında değişmişti. Binance’nin önceki CEO’su, mahkumların kaldığı RRM’ler olarak da bilinen bir yere nakledildi.

Herhangi Bir Sinyal Yok

Zhao, hapse girmeden önce “sakin bir kripto yatırımcısı ve hodler” olarak devam edeceğini söyledi ve gelecekte daha çok eğitim faaliyetlerine yöneleceğini açıkladı. Bu nedenle, ünlü CEO’nun kripto sektörüne geri dönmesi pek beklenmiyor.

Binance’de CZ’nin yerine CEO olarak atanan Richard Teng, yaptığı bazı açıklamalarla CZ’ye kapıyı kapatmıştı.

CZ hala Binance’de büyük hissedarlar arasında yer alıyor, ancak bu hakları korunacak ve borsa içindeki etkisi sınırlandırılacak.

Image 6

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.