Altcoin HaberleriHaberler

Ethereum 4.000 Dolar Sınırında! ETH’den Yeni ATH Gelir Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının son dönemde yeşil yakması ile birlikte pek oldukca kripto para birimi hızla artışa geçti. Öyle ki önder kripto para birimi Bitcoin, geçtiğimiz gün tekrardan 50.000 dolar barajını geçmeyi başardı.

Ethereum 4.000 Dolar Sınırında!

Bitcoin’deki bu fiyat artışı altcoinler’de de yükselişe niçin oldu. Piyasa kıymeti bakımından en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum‘da (ETH) hafta içinde inanılmaz bir performans sergileyerek 3.300 doları kırarak 3.800 dolara kadar terfi etti.

Ethereum gün içinde küçük bir düzeltme yaparak 3.730 dolara geriledi. Düzeltmenin arkasından yönünü tekrardan yukarıya çeviren Ethereum süratli bir yükseliş başlattı ve son 3 ayın en yüksek seviyesi olan 3.968 dolara terfi etti.

İçeriğin hazırlandığı an itibarıyla 3.963 dolar seviyesinde işlem gören ETH, gün içinde 4.000 doları kırabilir. Popüler kripto para biriminde bu seviyenin aşılması tüm zamanların en yüksek seviyesini bununla birlikte getirebilir.

Öyle ki popüler altcoin Ethereum, 11 Mayıs’ta 4.168 dolar seviyesine ulaşarak tüm zamanların rekorunu kırdı. Bu rekorun kırılmasıyla birlikte piyasa yönünü aşağıya çevirdi ve sert bir düşüş başladı. Öyle ki Bitcoin 30.000 doların altına kadar geriledi.

Dolayısıyla Ethereum piyasadaki bu düşüşle birlikte 4168 dolardan 1.700 dolarlara kadar geriledi. 3 ayın arkasından tekrardan 4.000 dolar seviyesine yaklaşan Ethereum’un 4.000 doları tekrardan kırıp kıramayacağı merakla bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ethereum Tabanlı Altcoinler Hangileridir?

Ethereum Güncel Durum

Popüler kripto para birimi Ethereum geçtiğimiz haftalarda yönünü tekrardan yukarıya çevirmesiyle birlikte inanılmaz bir artış başlattı ve an itibarıyla 3.960 dolara kadar ulaşmayı başardı. Günün erken saatlerinde 3.738 dolar bandına işlem gören Ethereum, yükseliş trendi başlatarak ilkin 3.895 doları, arkasından 3.968 doları kontrol etti.

Ethereum fiyatı 4.000 dolar barajı kırılırsa, popüler altcoin yükselişini sürdürebilir ve tüm zamanların en yüksek seviyesini tekrardan güncelleyebilir.

Ethereum Güncel Durum
Ethereum Güncel Durum

İçeriğin hazırlandığı an itibarıyla CoinMarketCap verilerine gore son 24 saatte %5.84’lük bir artış yaşayan Ethereum, 3.970 dolar bandında alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

[ccpw id=”1937″]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.