HaberlerAltcoin Haberleri

Bankacılık Devi Standard Chartered’ten  Trump Tahmini: Solana, Ether ve Bitcoin

Standard Chartered, bir bankacılık devi olarak biliniyor. ABD başkanlık seçimlerinin sonucu, Donald Trump'ın başkan olması durumunda, Solana, Ether ve Bitcoin'in yükselişe geçeceğini öngörüyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Standard Chartered, bir bankacılık devi olarak biliniyor. ABD başkanlık seçimlerinin sonucu, Donald Trump’ın başkan olması durumunda, Solana, Ether ve Bitcoin‘in yükselişe geçeceğini öngörüyor. Banka, Solana’nın diğer kripto paralara kıyasla daha güçlü bir performans göstereceğini iddia ediyor.

Standard Chartered’a göre, Trump’ın zaferi durumunda SOL fiyatı şaşırtıcı bir şekilde beş kat artacak. Bu İngiliz bankası, seçim sonucuna bağlı olmaksızın, BTC’nin 2025’in sonuna kadar 200 bin doları aşacağını öngördü. Trump’ın galibiyeti durumunda SOL’un fiyatı beş kat artacak, diyor Standard Chartered. Bankaya göre, seçim sonucundan bağımsız olarak, BTC 2025 yılı sonuna kadar 200 bin doları geçecek.

Hangi Lider Seçilirse Seçilsin, Solana, Ether ve Bitcoin Değer Kazanmaya Devam Edecek

Standard Chartered Dijital Varlıklar Araştırmaları Küresel Başkanı Geoffrey Kendrick, Solana’nın Ethereum’dan daha mantıklı bir seçim olduğunu ısrarla dile getirdi.

Kendrick, ABD’nin başkanlık seçimlerinin muhtemel yansımalarını öne çıkararak, “Bu büyük olayın etkisi çok büyük olabilir. Solana’nın güncel durumuna bakıldığında, gelecek yıllarda verimlilikte inanılmaz bir artış bekleniyor, en azından 100 ila 400 katlık bir atılım söz konusu. Bu büyümenin gerçekleşmesi için ise sadece Trump’ın seçilmesi gerekebilir. Zira Trump’ın liderliğindeki ekibin dijital varlık ekosistemine yaklaşımı oldukça olumlu olabilir.” şeklinde konuştu.

Image 6

Trump’ın seçimi kazanması durumunda, SOL’un beş kat, ETH’nin dört kat ve BTC’nin üç kat yükseleceği öngörülüyor. Harris’in zaferiyle ilgili senaryoyu değerlendiren Kendrick, şu ifadeleri dile getirdi;

“Harris yönetiminde, BTC’nin ETH’den, ETH’nin de SOL’dan daha iyi performans göstermesini bekleriz“

Standart Chartered, 2025 yılına dair öngörülerini temellendirdi. Banka devine göre, gelecek yılın sonuna kadar boğa koşusu gerçekleşebilir.

Kendrick, Solana’yı seçme nedeninin, tüm ölçümlerde açığa çıkan değerlendirmeler olduğunu belirtti.

Kendrick, ETH için özel bir fiyat tahmini yaparak, Trump’ın seçilmesi durumunda ETH fiyatının 10 bin dolara çıkabileceğini ifade etti. Harris’in kazanması durumunda ise ETH fiyatının 7 bin dolara kadar yükselebileceğini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.